Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
Piaggio NRG 180
Drnda:
pusti graf, stelas na skuteru ne na papiru... ispod 8600 nema uopce snage, najvecu snagu razvija tek iznad 9 i pol... do nekih 11500
Miki-speedy:
--- Citat: Drnda-1 - 30 Studeni, 2011, 08:57:29 ---pusti graf, stelas na skuteru ne na papiru... ispod 8600 nema uopce snage, najvecu snagu razvija tek iznad 9 i pol... do nekih 11500
--- Kraj citata ---
Pa sto se onda masovno prica da je yaasuni r jaci od replice?
Drnda:
nemam obrtaljku da provjerim, ali tu su negdje.. gledaj koliki mu je powerband, tu ga stelas... ali ponavljam, ne onaj s papira nego onaj kad stavis i stelas i vidis od koliko do koliko okretaja mu je rezo polje...
yasuni r je mislim skoro potpuno isti po okretajima gdje mu je powerband, ali nemam okretomjer, ravnam se po zvuku...
Miki-speedy:
Idalje mislim da replica ne vrti 11500,jer ne vjerujem da je 500 obrtaja slabija od narda
wonderkid:
--- Citat: Miki-speedy-sm - 30 Studeni, 2011, 18:50:51 ---Idalje mislim da replica ne vrti 11500,jer ne vjerujem da je 500 obrtaja slabija od narda
--- Kraj citata ---
pitaj clana ensiferum,on je imao replica na serijalu runneru ako se ne varam,mislim da ako se ne varam da je spominjao 11k rpm na serijali i da mu je tu isao najbolje,kazem nije provjerena informacija jer se ne sjecam tocno sto je napisao
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju