Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

Piaggio NRG 180

<< < (36/116) > >>

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Studeni, 2011, 10:16:38 ---u mene je 150ac preradjen cyl i spustena glava, multivar i jollymoto 172, postelan prijenos i karb...
mislim da je tvoj ipak slabiji  :toothy12: :toothy12: :toothy12:
runner mi je od prijatelja, to sam za usporedbu nabacio jer su slicni pa da vidis da gubi od kilavih 90 ks

--- Kraj citata ---
Coece ti si opasno zaribao  :toothy9:
Prvo nisam ja rekao za ono s passatom
Drugo pricas mhr replica sa sportom duplo slabija od trophy-a sa hebom  :drunken_smilie: :dontknow:

Drnda:
glup si  :hello:
ja sam rekao ovo: neznam ni kako bi ja sa svime na ovome mome stajao s njime, bilo bi gusto sigurno.. a kamoli upola slabiji setup...
runner nisam rekao da je moj.. moj sam spomenuo u recenici sa fiat stilom koji ide kao oktavia 90 ks tdi.. znaci ako 90 ks ide puno bolje od base kita i midrace spuha te multivara.. onda ne kontam kako taj tvoj trofy sa smece tuning spuhom moze biti bolje do 90 kmh od pasata sa 140ks  :happy8:

trebam li ti nacrtati da bi skuzio  :icon_scratch:

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Studeni, 2011, 16:08:41 ---glup si  :hello:
ja sam rekao ovo: neznam ni kako bi ja sa svime na ovome mome stajao s njime, bilo bi gusto sigurno.. a kamoli upola slabiji setup...
runner nisam rekao da je moj.. moj sam spomenuo u recenici sa fiat stilom koji ide kao oktavia 90 ks tdi.. znaci ako 90 ks ide puno bolje od base kita i midrace spuha te multivara.. onda ne kontam kako taj tvoj trofy sa smece tuning spuhom moze biti bolje do 90 kmh od pasata sa 140ks  :happy8:

trebam li ti nacrtati da bi skuzio  :icon_scratch:

--- Kraj citata ---
Svejedno opet hebo je jaci od mhr replice,a trophy jos turpijan 
No nebitno,fucka mi se koliko ide i jel pere passate  :headbang:

Drnda:
jel ti hebo rezonira na 11400 okretaja ili dosta ispod?
na replici je najjaci na 11  ;D
tako da nevjerujem da skuter koji se vrti na 11 tisuca moze biti slabiji ako je uredno postelan, a postelan je..
samo usporedbe radi, bivsa moja makina pia sa sportom i zxom je bila do 75 kmh identicna s tim runnerom dok je imao samo spuh i multivar  :icon_thumright:

Miki-speedy:

--- Citat: Drnda-1 - 29 Studeni, 2011, 21:05:20 ---jel ti hebo rezonira na 11400 okretaja ili dosta ispod?
na replici je najjaci na 11  ;D
tako da nevjerujem da skuter koji se vrti na 11 tisuca moze biti slabiji ako je uredno postelan, a postelan je..
samo usporedbe radi, bivsa moja makina pia sa sportom i zxom je bila do 75 kmh identicna s tim runnerom dok je imao samo spuh i multivar  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
:drunken_smilie: :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju