Tehnički kutak > Tuning skutera

Stage 6 Sport Pro 70ccm - minarelli

<< < (2/4) > >>

cvele60:

--- Citat: B.E.G.A - 19 Kolovoz, 2010, 14:48:15 ---Malo je ta podjela ma forumu čudna jer Stage 6 sport pro nije gusani kit i jak je sigurno kao Mhr replica,a uz to ima jednu kariku za razliku od mhr replice.
Sad sam gledao po youtubu par videa i svi voze sa Yasniem C16 i ide odlično.

--- Kraj citata ---
Pa i nije toliko jak al obzirom da je alu i jedna karika-obozava obrtaje   :icon_thumright: C16  bas i nije kompatibilan al sigurno mu vadis dusu pa zato i lepo ide... :icon_biggrin:

rolly:
Nije sigurno klasa replice jer ona ima možda dve karike al ima drugačije faze i ima na ispušnom kanalu bustere i spada u midrace dok je stage6 pro negdje između base i midrace,ja sam od više ljudi čuo da je kit dosta trajan ako se održavai da se voli fino zavrtit :icon_thumright:

B.E.G.A:

--- Citat: rolly - 19 Kolovoz, 2010, 16:53:08 ---Nije sigurno klasa replice jer ona ima možda dve karike al ima drugačije faze i ima na ispušnom kanalu bustere i spada u midrace dok je stage6 pro negdje između base i midrace,ja sam od više ljudi čuo da je kit dosta trajan ako se održavai da se voli fino zavrtit :icon_thumright:

--- Kraj citata ---

Pa ni Mhr replica nije čistokrvni midrace,ja mislim da su tu negdje.

crna strela:
da se izvuc iz stage 6 pro dosta al opet to nije to, jedino ga fino poturpijati na foru due+ i onda ga vrtiti sa c16, c16 je za tpr snage 14-16ks a ovo je nes ko slabija replica... :icon_thumright:

igor.sb:
onda odma u startu s6 racing kupit i do k....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju