Tehnički kutak > Tuning skutera
Stage 6 Sport Pro 70ccm - minarelli
B.E.G.A:
Mislim da će uskoro biti kod mene,meni je to sasvim dosta,za početak bude radio sa Tecnigasom a dalje ćemo vidjeti,naravno financije će odlučit koji će spuh biti gore.
Zanima me jel ide na šaraf gore na morini ? Ja mislim da ću se samo oko skviša morat poigratm :happy3:
rolly:
--- Citat: B.E.G.A - 19 Kolovoz, 2010, 18:07:04 ---Pa ni Mhr replica nije čistokrvni midrace,ja mislim da su tu negdje.
--- Kraj citata ---
Nije čistokrvni kako si reko al je opet jači mrvicu od polini corse(11ks) i tu je negdje sa polini alu(12ks)(jedna karika) dok stage6 70 ima otprilike 10 konja(na SA su oni grafikoni sa različitim auspusima na tom kitu, međutim čini mi se da je taj setup čak sa original karbom 12 tako da je sa većim karbom vjerojatno i drugačija krivulja tj više konja razvija),ma netreba mu s6 racing,ovaj auspuh koji ima je taman za sport pro kit :icon_thumright:
B.E.G.A:
--- Citat: rolly - 19 Kolovoz, 2010, 23:11:39 ---Ovaj auspuh koji ima je taman za sport pro kit :icon_thumright:
--- Kraj citata ---
Da taman,ono perfomanse-trajnost,al s vremenom bi ja gore C16 mazno :icon_biggrin:
rolly:
Ma čak i ne,vidi po stranim forumima dečki svašta stavljaju međutim za taj auspuh treba doradit cilindar malo a osim toga u njemačkoj npr. oni ni ne gledaju trajnost ni ništa jer ionako nesmiju vozit to po cesti tako da oni to slože za se tu i tamo prođirat kad je neki susret i to je to,pa dobar dio ekipe tamo zapuca narda na trophya npr. kužiš..to nema smisla to je ubijanje kita
B.E.G.A:
--- Citat: rolly - 19 Kolovoz, 2010, 23:27:42 ---Ma čak i ne,vidi po stranim forumima dečki svašta stavljaju međutim za taj auspuh treba doradit cilindar malo a osim toga u njemačkoj npr. oni ni ne gledaju trajnost ni ništa jer ionako nesmiju vozit to po cesti tako da oni to slože za se tu i tamo prođirat kad je neki susret i to je to,pa dobar dio ekipe tamo zapuca narda na trophya npr. kužiš..to nema smisla to je ubijanje kita
--- Kraj citata ---
Ima toga i kod nas :laughing7:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju