I ti možeš pisati na MojSkuter.com portalu !! Pogledaj više tu : UPUTE
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
odšarafiš tri vijka na kraju prigušivaća i inbus koji drži šelnu. jednom rukom uhvatiš za onaj završni dio spuha na prigušivaću a drugom za sam prigušivač i povučeš van. Samo moraš ravno potegnuti van jer ako češ okretati sve skupa zapet če ti za zakovice koje strše s unutarnje strane prigušivača a pričvršćuju oznaku ZX. Kad izvadiš unutarnji dio cijevi prigušivača odmotaš vunu i zamijeniš je i isto tako staviš natrag... za vunu ti neznam kakva ide
ma mora ić,meni se skroz lsko skidala.....kad stavljaš vunu nesmiješ stavit premalo ili previše jer ti neće upijati zvuk pa će ti opet grmit....o kojem se skuteru radi,ako je sf2,onda nema pomoći....
Citat: marko.p - 29 Rujan, 2007, 19:29:09ma mora ić,meni se skroz lsko skidala.....kad stavljaš vunu nesmiješ stavit premalo ili previše jer ti neće upijati zvuk pa će ti opet grmit....o kojem se skuteru radi,ako je sf2,onda nema pomoći....O NRG-ju.Uspili smo skinuti,jedva,malo je prigušivač bio udaren,nema ništa vune unutra,sva je crna i spaljenaA kakva tu vuna ide,di se može kupiti
Citat: Dino - 29 Rujan, 2007, 20:33:01Citat: marko.p - 29 Rujan, 2007, 19:29:09ma mora ić,meni se skroz lsko skidala.....kad stavljaš vunu nesmiješ stavit premalo ili previše jer ti neće upijati zvuk pa će ti opet grmit....o kojem se skuteru radi,ako je sf2,onda nema pomoći....O NRG-ju.Uspili smo skinuti,jedva,malo je prigušivač bio udaren,nema ništa vune unutra,sva je crna i spaljenaA kakva tu vuna ide,di se može kupiti ide kamena vuna unutra
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
Kamena je bolja jer duze traje.Osobno koristim staklenu preko 1g. i traje mi jako dugo i dobro snizava buku.