Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Županja 20.8.2010. - 22.8.2010.

<< < (7/15) > >>

runner_sp180:

--- Citat: flomo - 22 Kolovoz, 2010, 12:03:30 ---ma ono nije bilo lose...a u klasi 50 je zalosno sto se niko nije prijavio...u kampu smo poslje bili i vidili aeroxa sa due+ i c16(duka ga stimo) iz orasja...aerox je pojeo dva sp-a za dorucak...svaka cast liku...i bio je neki poslje okršaj na ulazu al jbg nisam nosio n95 da zabiljezim vazne trenutke tako da  :dontknow:

--- Kraj citata ---

mene nije dobio ako mislis na mene i doku onda.. rekli su mi lule i oni da ga doko ipak stigne na kraju

flomo:

--- Citat: runner_sp180 - 22 Kolovoz, 2010, 15:25:43 ---mene nije dobio ako mislis na mene i doku onda.. rekli su mi lule i oni da ga doko ipak stigne na kraju

--- Kraj citata ---

drzo te kolko tolko..ipak je to midrace...a doku je ubio..doko se trko na 400m ...ali ga aerox pojeo na 300m..

..::IVKULJA::..:
koja ste vi djeca bog te j#bo,ko da je bitno ko je koga dobio i ciji je tata jaci

jopa:
a vid kize   :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

sta se njemu desilo više nije oldskul  :icon_biggrin:

kiza-iz-kvarta:
bio u žu....kad sam hitao R6 iz kombija(a ducati je bio rezerva u njemu) naletio sam na igora iz slavonskog broda.....za razliku od mene nie imao fansy naočale  :glasses9:.......j.bti quickshifter,na zagrijavanju je već bacio riku,tak da nisam mogao vozit klasu 650ccm

jopa ja sam sada fansyschool  :headbang:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju