Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

MK Županja 20.8.2010. - 22.8.2010.

<< < (6/15) > >>

flomo:
ma ono nije bilo lose...a u klasi 50 je zalosno sto se niko nije prijavio...u kampu smo poslje bili i vidili aeroxa sa due+ i c16(duka ga stimo) iz orasja...aerox je pojeo dva sp-a za dorucak...svaka cast liku...i bio je neki poslje okršaj na ulazu al jbg nisam nosio n95 da zabiljezim vazne trenutke tako da  :dontknow:

aprilia area 51:

--- Citat: flomo - 22 Kolovoz, 2010, 12:03:30 ---ma ono nije bilo lose...a u klasi 50 je zalosno sto se niko nije prijavio...u kampu smo poslje bili i vidili aeroxa sa due+ i c16(duka ga stimo) iz orasja...aerox je pojeo dva sp-a za dorucak...svaka cast liku...i bio je neki poslje okršaj na ulazu al jbg nisam nosio n95 da zabiljezim vazne trenutke tako da  :dontknow:

--- Kraj citata ---

da to mi je bas bzvz...a vidio sam dosta dobri 50ccm skutera koji su mogli vozit...jbg..

cosa_wp:
Županja u <3

bilo je stvarno prejebeno svaka čast i veliko hvala ivkulji i kako je netko rekao njegovoj ljepsoj polovici sto su nas trpili cijeli dan

naravno hvala frendu mhr-team ono kolica + wc svaka čast nema ga nigdje takvog da ga nije bilo bilo bi joj drž nedaj hajde

ugl veliko hvala svima i očekujem vas sve nagodinu u brodu da se opet zabavimo

slike uskoro imama ih pun ku...fer!

pooooooz luda ekipo!

mhr-team:
zahvaljujem se svoj ekipici koja je došla malo na "bujrum"  ;D
stvarno extra ekipa  :notworthy: i njihovom vodiču ivkulji koji je ovaj puta došao u pratnji bolje polovice i nije trebao nikakve skripte za učiti  ;D

moram pohvaliti sve skutere, a posebno su mi se svidjela aprilije od blizanaca  :)
neznam, kad sam ih vidio nekako mi bilo toplo oko srca, ono znam da ti motori idu i da zahtjevaju minimalno održavanje i nebojiš se da će ti nešto otić, ono usudiš se sa njima kreniti na bilo koji put... a ja svoj kad sklopim, hmmm bojat ću se 5km od kuće otići  :sad1:

žao mi je samo što je ekipica morala prije mraka krenit kući  ;D ali eto,,, sa igorom sam dogovorio da idući put kad dođu okrenemo " ;D" na ražnju  ;D

neznam kako je bilo na utrkama jer nisam bio, imao sam boljeg posla  ;D
ali čuo sam da je bilo najslabije do sada, odaziv 0  :sad1:

ali vjerujem da će nagodinu biti bolje, mislim da će biti i klasa 50, jer već imaju dva nabrijana kandidata  ;D

fala braćo i sestre, živili i nemojte ništa zamjerit  ;D ;D ;D ;D  :vopipivo:

runner_sp180:

--- Citat: igor.sb - 22 Kolovoz, 2010, 02:27:56 ---jes ti vidio kako je 172 krenio cupat i stizat bebea ko da ga je neko iz pracke ispalio  ?

nisi jer si stajao kod starta i vidio si nista, njih dvojcu u leđa  :dontknow:

extra il ne zovko ima osjetno jaci start sam ga baca, tvoj start s airboxom je  :dontknow: :dontknow:

treci si kako god okrenes, ispusio bi od zovka svakako

--- Kraj citata ---

da vidio sam, i stao bi s njime da mu ta trkalica nije riknula.. btw start sa airboxom mi i nije toliko los nego sam ja dosta lose startao mozes pitat i samog bebeta, u svakom pogledu je jaci al sam mu mogo bar prismrdit s boljom reakcijom...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju