Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 2 Gostiju pregledava ovu temu.
pa imao sam taj karb na onoj slupanoj srkiprezadovoljan sam bio
It is time for the Beast... the MUSTANG...... Coming soon on your screens ...
a to je prokletstvo vecine nas. ne dajmo skuterima a i nasim zivcima mira
Vidim da si bas zapeo da ga napravis bez limica... ok ,onda ovako:1. Motor ugasen!2.Gas okreni skroz i zablikiraj rucicu3. Skini komplet kutiju zraka da imas pogled u karb i da jasno vidis iglu.4. Igla ulazi u otvor na karbu i zatvara ga obiljezi vrh koji ulazi i lagano pobrusi za 0,2mm (ili kupi A7 iglu)5. Hoces vise snage od 50ccm ,skini cilindar i makni brtvu ispod cilindra ,mozes staviti takan sloj diht mase. (Ne brini nece klip lupiti u glavu ima dosta mjesta)6. Uzmi neki alat ...makar i turpiju i prosiri ispuh 0,5-1mm lijevo i desno ne mjenjajuci oblik ispuha cilindra i vanjski promjer.7. Ispoliraj ispuh8. Stavi rolice 4,8 grama kako ti je receno!9. Pritisak guma (prednja i zadnja ) na 2,5 bara!10 Smanji postotak ulja na pumpi u deklu i sipaj sintetiku.11. Stavi svjecicu koja najbolje odgovara (znaci ista boja cela klipa i svjecice)12. Ne sipaj vise od 3-4 litre goriva jer zivis u gradu a benzinskih ima na svakom koraku (usteda tezine)13. Skini kilometar sata da se vise ne brines sta pise koliko ides km/h! (usteda tezine)14. Potrkaj se sa drugim seriskim skuterima ,a ne nakitanim sr 70 i sr 150 da realnije sagledas kako skuter ide.eto dalje malo sam smisli....ili kupi 70ccm kit ,radilicu ,auspuh ,karburator.... I dalje mislim da ti je najpametnije i da nisi trebao dirati nista ,nego sjednes ko covjek i vozis se!
a vozim se ja, al volim i prčkat malo kad je dosadno
de dobro je
tko se nije vozio bez vozačke nek prvi baci feder kontrasta
uuu that's lowjel tolika filozofija nastelat karb da ide bolje s full nego pola gasa