Tehnički kutak > Tuning skutera
F-act tuning
BoLT3K:
Nije bacanje.
Ako ikad dodjes u Gorazde, to cu ti i dokazati. :D
SPecial:
--- Citat: b_l_a_c_k - 16 Kolovoz, 2010, 01:13:44 ---To ti je bacanje para. Bolje skupljaj pare za nešto bolje. Imam 125 4T, ipak on za svoju konstrukciju i kubikažu solidno ide.
btw serviseri k'o da su čuvali ovaca na Vlašiću i došli radit u servisu. :laughing3:
--- Kraj citata ---
S ovime se slazem. Ne znam kako je sa kinezima ali znam da moras ulozit ako se zelis vozit.
Jeftinije je i efikasnije stavti jacu masinu kojih po otpadima ima mali milijon.
Neki dan je iz Italije dosla masina od Kimca bet and win 250 iz Italije. Ne znam cijenu ali sigurno je jeftinija nego multivar i ostale gluposti,a bolje ide nego da na ovaj svoj smontiras turbinu.
animatrix:
joj decki, ako se tuning toliko ne isplati, sta je s 50cc tek?
ja posto nisam imao u rukama 125cc gy6 neznam sta je od dijelova dostupno za njega, ali ako je gledati po manjem bratu, sport bregasta bi mogla pomoci, ustimati prijenos po zelji, za karb neznam pa necu nis govoriti... uglavnom, neke sitnice odradis i ici ce jos bolje, a sad koliko zelis, to je pitanje koliko novaca imas..
Serbian Pride:
Nemoj uzmati kinesku masinu nego recimo runner 125 ili 180 e sad nzm kakvi su drzaci ali se sve da preraditi :toothy12:
BoLT3K:
--- Citat: Serbian Pride - 16 Kolovoz, 2010, 02:08:23 ---Nemoj uzmati kinesku masinu nego recimo runner 125 ili 180 e sad nzm kakvi su drzaci ali se sve da preraditi :toothy12:
--- Kraj citata ---
Nema on dovoljno dobar ovjes za masinu od vxr-a 180 ili 200. :)
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju