Tehnički kutak > Tuning skutera

Molim Objasnjenje

<< < (5/8) > >>

steeef:

--- Citat: www.ubizec.com - 15 Kolovoz, 2010, 13:21:41 ---znaci kad se otvori klipic onda je smjesa dobra, postelaj smjesu na ler gasu tj odvrni malko šerafić u ljevo da mu daš zraka ako ce oped bit probema u startu onda u desno pa probaj :icon_thumright:

edit: ak tak neuspijes onda kombiniraj s iglom

--- Kraj citata ---

opet mu krivo govoriš..
ak se guši,fali mu benge i ima previše zraka..znači da bi trebalo malo zatvorit ga a ne otvorit..
njega ne muči ler gas nego 1/8 do 1/4 otvora gasa,treba iglu podić za zub da na tim otvorima ima više benge i da se ne guši.

po treći put,prvo vidi svjećku kakva je na svim otvorima gasa onda štelaj..ovak moremo do sutra.

BilyPiton:

--- Citat: stefek - 15 Kolovoz, 2010, 13:33:02 ---opet mu krivo govoriš..
ak se guši,fali mu benge i ima previše zraka..znači da bi trebalo malo zatvorit ga a ne otvorit..
njega ne muči ler gas nego 1/8 do 1/4 otvora gasa,treba iglu podić za zub da na tim otvorima ima više benge i da se ne guši.

po treći put,prvo vidi svjećku kakva je na svim otvorima gasa onda štelaj..ovak moremo du sutra.

--- Kraj citata ---

znao sam da ces to rec  ;D  znam ja zakaj sam ja njemu to reko jel to kaj sam mu reko nije iz teorije vec iz prakse :icon_thumright: neka proba prvo u ljevo pa ak nece bit dobro onda u desno nema kaj izgubit ak ni to nebu sljakalo onda nek kombinira sa iglom :icon_thumright:

MarijanBeast:
malo mi razjasnite sta dobivam povecanjem dizne??
sta se dobiva podizanjem i spustanjem igle??
a oni serafi sa strane?, ima jean veci i jean manji zlatne boje, ravni sarafciger tu ide a na veci mos rukom vrtiti...

BilyPiton:

--- Citat: MarijanBeast - 15 Kolovoz, 2010, 13:36:01 ---malo mi razjasnite sta dobivam povecanjem dizne??
sta se dobiva podizanjem i spustanjem igle??
a oni serafi sa strane?, ima jean veci i jean manji zlatne boje, ravni sarafciger tu ide a na veci mos rukom vrtiti...

--- Kraj citata ---

-zlatni sa ravnim šerafcigerom to ti ja za smjesu kaj sam ti govorio da vrtis ljevo pa desno
-podizanjem i spustanjem igle dobivas bogatiju ili siromasniju smjesu igla ti ulazi u glavnu diznu i onda odreduje dal ce dopustit vici prolazak benzina ili panji za smjesu

steeef:
govorim iz prakse i iz iskustva..
i nisam do sad naštelal jedan karb.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju