Tehnički kutak > Tuning skutera
Molim Objasnjenje
MarijanBeast:
--- Citat: www.ubizec.com - 15 Kolovoz, 2010, 13:38:34 ----zlatni sa ravnim šerafcigerom to ti ja za smjesu kaj sam ti govorio da vrtis ljevo pa desno
-podizanjem i spustanjem igle dobivas bogatiju ili siromasniju smjesu igla ti ulazi u glavnu diznu i onda odreduje dal ce dopustit vici prolazak benzina ili panji za smjesu
--- Kraj citata ---
znaci po vama ja bi sada trebao dic iglu, kolko??
a ovaj zlatni seraf trebam u ljevo ili u desno??
kad se ide desno sta se dobiva?? a ljevo??
BilyPiton:
ljevo zrak-desno gorivo
stefek znam nis ja nevelim al trebo bi znat da bas i nevrijede neka univerzalna pravila...recimo pogotovo sa diznama isti setup na 2 skuta i iste dizne na jednom mi zaljeva na drugom dobro :icon_thumright:
CoK:
--- Citat: MarijanBeast - 15 Kolovoz, 2010, 13:45:22 ---znaci po vama ja bi sada trebao dic iglu, kolko??
--- Kraj citata ---
Jel znas di se nalazi igla?
daj ti taj skuter nekome da ti nastela, sa alu kitom se nije za zajebavat ako si pocetnik...pogotovo ako ima gljivu
ako je serafic sa prednje strane karba, sluzi za zrak, a ako je sa zadnje strane sluzi za gorivo
steeef:
--- Citat: MarijanBeast - 15 Kolovoz, 2010, 13:45:22 ---znaci po vama ja bi sada trebao dic iglu, kolko??
--- Kraj citata ---
jel ti čitaš kaj sam ti napisal?
prvo vidi boju svječke da znaš kaj trebaš radit,jel ima malo il previše goriva!
veća dizna ti daje više goriva na svim otvorima gasa..
sa dizanjem igle obogaćuješ smjesu od 1/4 gasa do 3/4
sa zlatnim šarafićem štelaš smjestu,tj otvaraš i zatvaraš zrak i štelaš do 1/4 gasa
a sa onim velikim crnim šarafom kojeg možeš rukom vrtit štelaš ler gas.
MarijanBeast:
--- Citat: CoK - 15 Kolovoz, 2010, 13:53:49 ---Jel znas di se nalazi igla?
daj ti taj skuter nekome da ti nastela, sa alu kitom se nije za zajebavat ako si pocetnik...pogotovo ako ima gljivu
ako je serafic sa prednje strane karba, sluzi za zrak, a ako je sa zadnje strane sluzi za gorivo
--- Kraj citata ---
ma kuzim se donekle...valjda :laughing7:
probat cu nes sam al ak ne uspijem dat cu u autobil pa nek sloze da to funkcionira kako se spada, imam racune i kad sam vidil kolko to kosta , nebih se s time zajbavao....kit je 200eura?? kaj tolko kosta malossi kit?? strasno...
okej to cu pogledati, kaj se nervirate?? prvo vas pitam za sta sve sluzi oni serafi, pa igla, dizna itd pa cu pocet sam nesto ak ne uspijem, vodim u servis...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju