Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (16/44) > >>

Benjamin:
Neznam ja mislim da e svi slazu da je ulaz od 110kn previse...ak krivo govorim recite ak ste za onda idem i ja necu sada pokvariti...

Evo ovako ovo sma saznao sada..mogu predloziti dva dogadaja jos....

1. HMK Keglic Fest - Zagreb 07.10.2007

Keglić fest na Črnomercu u Zagrebu.
Pozivamo sve forumaše i bikere  07.10.2007. nedjelja od 17.00-18.00. sati, u dvorište 1.HMK Zagreb, Martićeva 17 na okupljanje i večernju vožnju Zagrebačkim ulicama. Projekt je zamišljen kao vožnja u režimu prometa i poštivanja prometnih propisa u koloni na vlastitu odgovornost. Planirani dolazak i doček bikera po programu je 18.30 sati na Trgu dr.Franje Tuđmana.

info: Grga 091/ 50 800 66

Program:

07.10. NEDJELJA
KEGLIĆ-FEST - Trg dr. Franje Tuđmana, park

18h
Padobranski skok

18:30 h
Bikeri
Plesni centar TALA – plesne koreografije

20 – 21:30 h
Elemental

21:30 – 22:30 h
Edo Majka

Od 22:30 h
ROOTS IN SESSION SOUNDS
DJ Pier (Slovenija)
DJ Rea

I sljedece je:

MK COLAPIS RIDERS - Ozalj - Kestenijada 07.10.2007.

MK COLAPIS RIDERS Ozalj organizira u nedjelju,  07.10.2007. godine od 12.00 sati na dalje,  KESTENIJADU. Akcija je to humanitarnog karaktera, prihod koje je u cijelosti namijenjen djeci dječjeg vrtića i jaslica “Zvončić” Ozalj.

Uz kestene, biti će i degustacija mošta, a i ostalog ića i pića.

Dobro došli!

Benjamin:
Meni se vise svida ovo u zagrebu bit ce i neki koncert i tak....

Mozemo otic ovja vikend onda na taj susret a za Grobnik imamo jos tjedan dana da se dogovorimo...

Genesis051:

--- Citat: Benjamin - 04 Listopad, 2007, 20:47:03 ---
jedino ceg sam se sjetio je da prebacimo izlet na sljedeci vikend i onda odemo s skuterima na happenning na gorbnik u rijeku....

--- Kraj citata ---

Ehhh... pa, ne bi se ja žalio da dođete na Grobnik...  :laughing7: :laughing7: :laughing7:

robert:
to mi nije bas ja sam vise za grobnik!

Benjamin:
Pa ok i ja sam...ali da ovaj vikend bas ne propadne skroz....posto su rekli ok vrijeme a ima taj susret u zagrebu organiziran pa mozemo otici komu se da...

Ak idemo na grobnik divlja je rekla da nezna jel ce moci sljedeci vikend....ide navodno na trke u gledati u SLO....ali nije jos sigurno ka nebe u SLO rekla je da pe s nama na grobnik....

Mozemo ici ja sam otvorio temu novi za grobnik pa se mozemo tam dogovoriti...ja cu editirati post da nejdem s autom nego idemo s motorima....

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju