Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (14/44) > >>

Benjamin:

--- Citat: robert - 04 Listopad, 2007, 20:29:54 ---
--- Citat: Benjamin - 04 Listopad, 2007, 20:21:59 ---Ma daj ajde nemate vi s serijalama problema tvornicki runner prevali 30 000km bez problema jedino kaj treba karike jednom promijeniti i to je to...dokazano i provjereno i istestirano....

Kaj se karte tice preskupo je meni to ja mislio to kosta nekih 40-50kn...

Jel ima neka druga solucija mozda....

--- Kraj citata ---
zaprudanec je spomenuo slujn/rastoke i mreznicu!
nisam nikad tamo bio i neznam sto nas ocekuje!

--- Kraj citata ---

A kaj ima tam u slunju itd..

Genesis051:
Najveći vojni manevri (vježbe) HV-a, u suradnji sa nekim jedinicama NATO-a, otkad je Hrvatske  :laughing7: :icon_biggrin: ;D

robert:

--- Citat: Genesis051 - 04 Listopad, 2007, 20:43:12 ---Najveći vojni manevri (vježbe) HV-a, u suradnji sa nekim jedinicama NATO-a, otkad je Hrvatske  :laughing7: :icon_biggrin: ;D

--- Kraj citata ---
pa bas nevjerujem da tamo pustaju civiliste pogotovo ne na skuterima!
jedino ako im fale mete za gadanje!

Benjamin:
LoL bolje gledati tenkove nego sumu i mocvare LoL  :laughing11: :laughing11: :laughing11: :laughing11:

Aj dajte neke ideje ja sam izgorio...

jedino ceg sam se sjetio je da prebacimo izlet na sljedeci vikend i onda odemo s skuterima na happenning na gorbnik u rijeku....

samo neznam kakvo ce virjeme bit....

Genesis051:
...dobro onda... može li bez ulaznice za Plitvice (??)...  za (min) 95 Kn će se platit papica i piće (i još ostane za benzinu), i nije baš neka potreba da se to plati... osim, ako stvarno ne želite razgledavat Jezera...
Alternativna destinacija (?)...
(pred naplatnom kućicom za Jezera, pa onda dogovor za dalje... ili nekamo drugdje  ??? ::) :icon_scratch: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju