Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (43/44) > >>

zaprudanec:
ak bu te još kenjali o tom plačanju, odričem vas se u svim dnevnim novinama i forumima.
danas imam ja sutra neko drugi.

za mene, ak je ekipa ok, niš nije problem :headbang:

zaprudanec:

--- Citat: Genesis051 - 09 Listopad, 2007, 12:40:24 ---Istina, imam neke lokacije na umu, ako bi htjeli jest, ali nisam (osobno) bio mjesecima, pa nije pouzdano preporučat...

--- Kraj citata ---

pa nije valjda da jedino ti furaš skuter u citavoj rijeci. pokreni ove svoje pa udruzenim snagama.
ne trazimo ekskluzivu, jel tako momci? :headbang:

zaprudanec:

--- Citat: Lav - 09 Listopad, 2007, 19:59:53 ---Takoder i ja se zahvaljujem Zaprudancu.

--- Kraj citata ---

Lav, sry kaj sam odjurio. Zajeb jer sam te cuo da odem desno pa sam odjurio skroz desno. j... ga :headbang:

Lav:

--- Citat: zaprudanec - 09 Listopad, 2007, 22:05:06 ---
--- Citat: Lav - 09 Listopad, 2007, 19:59:53 ---Takoder i ja se zahvaljujem Zaprudancu.

--- Kraj citata ---

Lav, sry kaj sam odjurio. Zajeb jer sam te cuo da odem desno pa sam odjurio skroz desno. j... ga :headbang:

--- Kraj citata ---
Ma nema veze.

mrcina:
vi ste odjurili a  roby nam skoro poginuo kod radničke.

kaje bilo .

glupača činimi se u polu srebrne boje skretala je na slavonsku poslije heinzelove direkt u srednju traku a ne lagano po propisu več je dvije trake sjekla i drito pred robija ,nevjerujem da ga nije vidjela jer on sa dva svijetla nije baš nevidljiv.

ja sam bio iza robija na nekih pet metara i poludio na to .lupio po gasu a kad za volanom glupa plavuša.
dao bog da joj auto tak zariba da ga nemože popraviti.

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju