Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (41/44) > >>

robert:

--- Citat: Mr J - 08 Listopad, 2007, 22:41:09 ---Vidim Robert se osisao, to da bude aerodinamicniji  :laughing7:

Ovaj drugi celavac koji je uz to i covjek i pol je pretpostavljam Zaprudjanac?!

VIdim da vam je bilo odlicno... Svaka cast decki!!!

To je ono pravo, druzenje, voznja, gust...

Bas mi je krivo sto nisam mogao sudjelovati u povorci (pogotovo kada vidim tolike cevape na stolu)  :happy8:  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
da celav sam ali ne radi aerodinamike nego zato sto kaciga nije vise odgovarala! :toothy12: :toothy12: :toothy12:

zaprudanec:
A joj. Sad sam dosao k sebi. Dupe mi ko hungaroring, ali se isplatilo :headbang:. Ekipica za 5. Izlet za pamcenje :notworthy:. Sada to samo treba odrzavati i za ubuduce. Kico neg nam bude predsjednik ogranka zagorje i zaduzen za zagorske ture :toothy9:. Greenlitu trebamo uvaliti zaduzenje za njegov kraj da organizira picvajz. i tako redom po hr :headbang: :headbang:.

Slijedi nam grobnik, pa nek se pripreme rijecani i nek nekaj organiziraju.

Genesis051:
Ehhh...  :dontknow: ::)
Nema ti kruha od moje organizacije... ja si ne znam ni svoju prehladu organizirat... morao bi to netko drugi...  :icon_scratch: ???

Genesis051:
Istina, imam neke lokacije na umu, ako bi htjeli jest, ali nisam (osobno) bio mjesecima, pa nije pouzdano preporučat...

Punisher:
Svaka čast ljudovi  :notworthy: :notworthy: :notworthy: :icon_thumright: :icon_thumright: :icon_thumright:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju