Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***

<< < (32/44) > >>

robert:

--- Citat: mrcina - 07 Listopad, 2007, 20:06:07 ---divlja ti stanuje u remetincu.
vama je najbolji sastanak na samom mostu gdje se nemožete fulati, ulaz u grad od remetinca.
zapruđanec mi se nađemo kod merkatora u 9,45 na bus stanici u zagrebačkoj aveniji, jer smo do konzuma za tren.
robi kad pređete savu krenite lijevo po selskoj do autoputa pa lijevo na autoput pa pičite ravno do španskog i konzuma.
ako nevidite nikog da čeka usput krenite do konzuma tamo se nađemo.

--- Kraj citata ---
molim te nazovi me 0989237232

Benjamin:
Sve dogovoreno....Ja divlja i robert se nalazimo u remetincu i onda idemo do Hotela antunovic i tam smo u 9:45.ak bu koja minuta prije ili kasnije sacekajte.,..ja imam neke brojeva od nekih pa cu nazvat ak dode do kojih problema....

Ja imam od Roberta,divlje,zaprudanca kiche broj tak da se bumo culi svi ka dode do kakvog problema..

Lav:

--- Citat: Benjamin - 07 Listopad, 2007, 20:09:48 ---Sve dogovoreno....Ja divlja i robert se nalazimo u remetincu i onda idemo do Hotela antunovic i tam smo u 9:45.ak bu koja minuta prije ili kasnije sacekajte.,..ja imam neke brojeva od nekih pa cu nazvat ak dode do kojih problema....

Ja imam od Roberta,divlje,zaprudanca kiche broj tak da se bumo culi svi ka dode do kakvog problema..

--- Kraj citata ---
Dobro ja vas tamo cekam kod hotela Antunovic .Valjda cemo se vidjet.A Mrcina i Zaprudanec vi isto dodite kod hotela Antunovic.

zaprudanec:
dogovoreno. od antunovica idemo direkt za gajnice. kicho nas čeka sa tamburicama ... :toothy10: :toothy9: :toothy12: :drunken_smilie:

zaprudanec:
11 strana foruma nam je trebalo da dogovorimo vožnju!!!
ima ko bolji od nas?

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju