Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Izlet...rostilj...itd.... ***07.10.2007. Nedjelja***
greenlite:
di vas ja nek sačekam?
ChRiStIaN:
--- Citat: robert - 06 Listopad, 2007, 18:48:52 ---samo recite tocno kad da se sastanemo i gdje!
ja sam spreman!
--- Kraj citata ---
ti si vec sad spreman?! :icon_biggrin:
robert:
--- Citat: KicHo7 - 06 Listopad, 2007, 18:50:52 ---
--- Citat: robert - 06 Listopad, 2007, 18:48:52 ---samo recite tocno kad da se sastanemo i gdje!
ja sam spreman!
--- Kraj citata ---
ti si vec sad spreman?! :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
a cuj sto drugo da radim nego da operem skut, natocim ulja itd.!!!!
a da i moj fotoaparat bateriju napuniti i karticu pripremiti!
zaprudanec:
--- Citat: zaprudanec - 06 Listopad, 2007, 18:16:22 ---s obzirom da idemo na zapadnu stranu grada, najbolje da se okupimo na INA pumpi Gajnice, recimo oko 10. Kaj mislite
dajte da se prvo složimo gdje je i kada start.
imali drugih prijedloga osim ovog mog. da li nekom ne paže mjesto i vrijeme? Greenlite, s koje strane stižeš, zg ili zagorske?
--- Kraj citata ---
zaprudanec:
--- Citat: KicHo7 - 06 Listopad, 2007, 15:11:39 ---preporucam ovako...ja vas pricekam kod zaboka pa idemo kroz tuheljske toplice do Klanjca, iz Klanjca prema Mihanovićevom dolu di je spomenik i ono sve rijeci himne i kaja znam kaj sve ne, zatim nastavimo do kumrovca (isto ima zanimljivosti za pogledat), mozemo onda prema Desiniću do Krapine i onda kroz Mirkovce do (Bedekovčine di ja živim) i nastavit do "lojzekove hiže" od tamo odemo do Marije Bistrice i vi kroz laz do ZGb-a nastavite a ja odem doma.
samo mozete zamjenit da idete prvo npr MB pa onda na kraju na veceru i fucu poslije...odlucite se ;)
--- Kraj citata ---
i da li se slažete sa ovom rutom
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju