Tehnički kutak > Tuning skutera

SPORTCITY ONE 50 STREET 2T - setup preporuka

<< < (9/26) > >>

zipst:
ne isplati se ni mijenjat radilicu, ni otvarat blokove za mijenjanje lezajeva na tu kilometrazu...serijska je skroz ok a vidia sam dosta skutera sa orig 15+tkm na koje je stavljen kit koji je vrtia jos sigurno toliko tkm bez ikakvih problema :dontknow: po mom misljenju, sobzirom da se ne izvlaci max iz kita (lv touring) na taj auspuh bi bolje odgovarao malossi sport http://www.sip-scootershop.com/main/base/Details.aspx?ProductNumber=M316926&ProductName=Racing%20cylinder%2068cc%20MALOSSI&_country=de4b2f82-d7af-4afd-bde2-c726ef770aef, uz to je i jeftiniji 40ak % od mhra+ sto se mogu busit specijale...sta se tice prijenosa multivar i eventualno kevlar, delta i wingbell su totalno nepotrebni kao i karb 19, nije mi jasno zasto svi rade bauk od dellorta 17.5, za base setup je vise nego ok :icon_scratch: po meni je ovo najisplativiji tuning i trebalo bi zadovoljit njegove kriterije, sve ostalo je uzaludno bacanje novaca, pa tko voli, nek izvoli :drunken_smilie: :dontknow: :hello:

ivanm:
sve to štima šta si napisao ali gus AC nebih više uzimao, imao sam ga na zipu i morao sam proširivati usis kod ventilatora jer se pregrijavao..

Gianelli extra77:
kada to napravis molim te da mi kazes kako ide i koliko ide

J.U.R.C.A:
Malossi GUS optimalno(sa 19 mm karbom,iako moze i 17.5) i ZX ili RR u kombinaciji sa istim.

taman sto je replica nesto sitno jaca ce gubiti zbog "jadnog" ispuha.

ivanm:
bio bi dobar i gus al ja sam imao 2 AC gusa i ovadva su bila po ljeti jadna.. nedostatno hlađenje je veliki minus pogotovo na piaggiu gdje je otvor za ventilator 3 cm.. ja sam na zipu imao prerađeno + spojler pa je bilo nekako ali inače je premalo i protok preslab..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju