Tehnički kutak > Tuning skutera
SPORTCITY ONE 50 STREET 2T - setup preporuka
ivanm:
@Funkyzg26, sve možemo dogovoriti.
funkyzg26:
--- Citat: ivanm - 18 Kolovoz, 2010, 23:00:57 ---@Funkyzg26, sve možemo dogovoriti.
--- Kraj citata ---
ok hvala kaj misliš kak če se ovaj moj rekord sa skinutom blokadom u grani slagat sa replikom + mislim rhq radilicu i 19 mhr carb uzet pa da odjedamput složimo sve :icon_thumright: , i imam cijeli prijenos osim polutki od malosija doma to bum složio sam čim poštelam karb kak spada jebe me u zdrav mozak jedan dan radi normalno drugi trokira j**** se več par dana s njim sad sam naručio još dizni pa ču se igrat ovih dana ,i naravno nove skf ležajeve mašina mi ima 1800km i več čujem ležajeve kad ga na nogicama turiram imam brdo alata doma i u radioni minutu od mene tak da netrebaš niš nosit kad če mo slagat :icon_thumright:
gokiSP:
Onda ostavite 17.5. Sa 19 em bi se bolje hladio, em bi bolje išao :dontknow: Na AC-u se to osjeti.
--- Citat: motorin_one - 18 Kolovoz, 2010, 22:37:15 ---Pa evo ptanje za gorkiSP
što odabrati:
Stage6 19mm Dellorto BE u kombinaciji sa serijskim airboxom
http://en.scooter-attack.com/index2.php?main=/shop/artikel.php%3Fs%3D%26artnr%3DS6-31DEL-19%26modell%3D1077%26l%3Dnavigation
ili
Carburetor kit MHR 19mm
http://www.sip-scootershop.com/EN/Products/M1611021/Carburetor+kit+MHR+19mm.aspx
--- Kraj citata ---
Razlika je u setupu karba, ali ne znam koja je točno razlika pa ne mogu reći koji je bolji za koji setup.
ivanm:
svaki base ili slabiji midrace kit sa 2 karike može raditi sa bilo kojim auspuhom... vozio sam sve kombinacije... znači turpijani cilindar koji se vrti na 10500 sam vozio na serijskom spuhu bez katalizatora i sve je bilo ok.. u tom slučaju dovoljan je mali frgazer... i da se uštelati... leo vince touring se vrti do 9300 max, tako da nema straha od pregrijavanja i cvikanja pogotovo jer AC replica stock i nije tako jaka kao LC, prije je slična LC gusu..
otvoreni spuhovi tipa yasuni R pa na dalje (10000+ okr) zahtjevaju veće karbove od 17.5 al ovi zatvoreniji sasvim solidno rade sa manjima bez problema..
ja sam napravio sa piaggio malossi AC gus kitom, 17.5 karb i giannelli extra (koji je isto do 10000 okr) preko 10000km i kad sam skinuo cilindar bio je ko nov a samo je u karbu bila dizna 74 i igla dignuta na drugi zub..
rolly:
Evo i ja mogu reć da je moj kit polini(sitno dorađen) sa 17.5 karbom i tt auspuhom(8500-9000) radio besprijekorno i preko 10000km bez diranja nije se ni pregrijavao,nigdje crtice ni ništa,kao što kaže ivanm ti kitevi rade bez problema na original auspuhu il nekim slabijim rezama bez straha od pregrijavanja ili cvikanja,pravilno održavat i to je sve
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju