Kupuj preko foruma !! Kupuj povoljno preko webshopa KLIKNI ME
0 Članova i 1 Gost pregledava ovu temu.
Ja sam imal malo jace sra*e od tebe ja sam pijan pogodil curu s motorom isto sam bio maloljetan, bez primanja pa su mi dali 35t kn za platiti i 90 sati rada
jooj...ako pocmem pricat neznam kad cu zavrsit...bio sam miliijun put na sudu...tu kod nas kod jedne vrlo debele i dosadne sutkinje... zbog bjezanja zbog tuce zbog voznje na zadnjem itd itd...i svaki put ukor opomena itd i placo sam samo trskove suda...i nakon 5 6 put kad sam se pojavio vise nisu mogli samo opominjat vec sam moro ici na razgovor u socijalno kao kako bi mi oni objasnili da se trebam odmaknit od motora jer jos nemam godina za to bla bla...i ja dodem na razgovor s motorom bez kacige rege itd... ...i ona meni nesto belbetala i ovo ono i na karaju opet opomena...hehe...ugl nikad nisam imo nocanu kaznu samo sudski troskovi...al posto ti je prvi put neces nista dobit...samo sudski ukor...ja sam prvi put bjezo muriji na zadnjem...hheh...i onda me drugo neki djed jer sam ga skoro opizdio...i dosli mi kuci...jbg...
podatke o tome da li mu roditelji rade ili nea i vjerovatno će morati pokazati mjesto gdje se to dogodilo vjerovatno postoje tragovi
ti bas onda imas srece...
Pa za tvoju informaciju, ja sam vozila ninju, bez vozačke i napravila sudar i da nikom ništa, dobila sam ukor. Da ne velim da sam vozila zipa nereganog jer je bio za utrke i da dobila sam ukor, da sam vozila auto bez vozačke i da dobila sam ukor.
Tebi stvarno pristaje tvoj nick..