Tehnički kutak > Tuning skutera
MALOSSI SPORT 70cc
igor.sb:
--- Citat: 3alfa3 - 03 Listopad, 2007, 17:39:14 ---
--- Citat: igor.sb - 03 Listopad, 2007, 16:46:30 ---sa seriskom getribom ide 90, i stavi se 15% duza, jel to znaci da se krajnja povecava za 15% tj. 13,5 po satu = 103 po satu
hm..??
--- Kraj citata ---
Ako imas iste okretaje i remen u istom polozaju na variu/polutkama - da. Ukoliko to nije slucaj nego je brzina manja, znaci da motor nema dovoljno snage da izgura remen u taj polozaj i to je znak da si pretjerao sa duljinom getribe.
--- Kraj citata ---
pa da to sam mislio ono teoretski :icon_thumright:
3alfa3:
--- Citat: corleone - 03 Listopad, 2007, 17:47:48 ---ima li jos ko iskustva u vezi moje teme...gusa...ne bi trebalo zaribati bez povoda,zar ne?
--- Kraj citata ---
Nikad, ali bas nikad niti jedan kit jos nije zaribao bez povoda. E sad, sto je bio povod to je druga stvar... ;D
Ako je motor pravilno razradjen, ako je gore posteni karb koji je dobro postelan, ako se koristi dobro ulje i u dobrom omjeru i motor ne tjera u okretaje na hladno, onda moze riknut samo ako je neka tvornicka greska u pitanju.
Ali...
...ja bi (skoro) uvijek preporucio MHR Repliku prije Malossi gusa osim ako nije neophodno sa kitom napraviti 50000+km jer je kit trajan, nesto jaci (ali i dalje to nije pravi midrace, barem ne dok ga se ne preradi), lakse se hladi jer je od aluminija koji preko 5 puta (500%+) brze odvodi temperaturu od gusa i koji isto moze raditi sa spuhovima za base kiteve (iako je sa slabijim midrace spuhovima osjetno jaci) i kojeg zapravo i ne treba razradjivati - dovoljno ga je 2-3 puta zagrijati i ohladiti u leru nakon montaze i eventualno pripaziti prvih 20-30 km da se ne ide full gasom jer se na njemu zapravo cilindar ne razradjuje nego samo karike.
Na strani gusa je niza nabavna cijena, mogucnost reparacije nakon zaribavanja i duza trajnost koja u slucaju lose postelanog karba, nepravilne razrade ili gazenja na hladno moze biti i puuuuuno manja od replike.
E da, za oba kita (a i za TP Trophy ako njega uzmes) su dijelovi lako nabavljivi u HR i tu nebi smjelo biti problema.
corleone:
Sto mislis pod tim "zbog nepravilne razrade"...odma nakon montiranja početi ga klati?
I reci mi da li na replici treba svakih nekoliko tk mijenjati klip,jer ja sam sa gusom mislio dobiti "stavi,odrzavaj,i vozi se bez
zajehancije 20-30 tk"
P.A.L.A.C:
--- Citat: corleone - 03 Listopad, 2007, 19:50:41 ---Sto mislis pod tim "zbog nepravilne razrade"...odma nakon montiranja početi ga klati?
I reci mi da li na replici treba svakih nekoliko tk mijenjati klip,jer ja sam sa gusom mislio dobiti "stavi,odrzavaj,i vozi se bez
zajehancije 20-30 tk"
--- Kraj citata ---
nemozes ni gus samo stavit i vozit 20tkm, moras na 10-ak t km karike promjenit, a na replici cak i malo ranije, no to ce alfa rec, jel on o tom kitu sve zna. :headbang:
a ovo "zbog pravile razrade" misli bas na to sto i ti, ako ga kolje odma na pocetku ne zagrijava ga, neradi dobro mjesavinu (premda to sve vrijedi i kad se razradi). :glasses9:
corleone:
pa ako radi dobro mijesavinu sada valjda ce i onda,ili treba nesto stelati poslije stavljanja kita?a za karike nakon0tk znam
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju