Tehnički kutak > Tuning skutera
MALOSSI SPORT 70cc
P.A.L.A.C:
mozes stavit oboje odjednom, al tokom razrade stavi teze rolice i mekse federe kuplunga da ga ne ubijas odma na pocetku.
uz malossi gus najbolje ide malossi replica spuh. odnosno ide vecina base spulja tipa ZX, RR, Replica, Yasuni Z,R, Arrow...
da te pitam koji karb imas gore?? ako je 12, nemoj ni slucajno stavljat kit dok ne nabavis minimalno 17.5 PHBG (dizna 74-75 sa serijskim boxom), ili 17.5 PHVA (dizna cca 76 sa serijskim boxom.)
krajnja bi ti po satu bila nekih 100-110, al bi dobio puuuno ubrzanja. :icon_thumright:
da ti odma napomenem na tu kilometrazu koju imas bilo bi pozeljno promjenit lezajeve i smerenige, remen takodjer. :headbang:
SlowRider:
--- Citat: lokios - 03 Listopad, 2007, 10:00:56 ---MOZE JEDAN UPIT
IMAM NEG MC3 I 15000 KM IZA NJEGA
MOTOR DOST DOBRO U BRZAVA I U STARTU SE JOS DOBRO NOSI SA NOVIM SKUTERIMA ALI MI JE PAL KRAJNJA BRZINA.
PO SATU KOJI JE DOSTA TOCAN ISAO JE 80 A SAD OKO 75.
POSTO CESTO VOZIM VAN GRADA UBIJAJU ME KAMIONI KOJI ME ZAOBILAZE.
ZA STAVLJANJE GUSA SAM SE ODLUCIO ZBOG NJEGOVE TRAJNOSTI.
A ZANIMA ME KOJI ISPUH NAJBOLJE ODGOVARA UZ NJEGA? I KOLIKA BI BILA KRAJNJA BRZINA SA ISPUHOM I KITOM?
I DALI TO MOGU STAVITI SVE OD JEDNOM ILI MORAM PRVO RAZRADITI KIT PA ONDA ISPUH STAVITI?
HVALA UNAPRIJED
--- Kraj citata ---
Mislim da ti je remen potrosen. Najlakse mozes provjeriti da ga izmjeris... ili da skines dekl i pogledas ocima samo do kuda je remen ostavljao tragove na variomatu. Ako ima do vrha cca 1cm i vise, onda je remen potrosen.
lokios:
i mislo sam odma promjeniti i lezajeve i semeringe
a remenje sam mjenjao i na variomatu i onaj mali na pumpi na 10 000km tak da mislim da bi to jos trebalo valjati
karburator ja na njemu seriski 17,5 ali neznam kolika je dizna
i stavit cu red malossi filter umjesto seriskog
P.A.L.A.C:
uzmi subler i ako ti je remen manji od 17.5mm mozes ga bacit. :icon_thumright:
serijski karb je 17.5 onda je vjervatno PHVA verzija. :glasses9:
3alfa3:
Neces bas previse dobiti na krajnjoj brzini stavljanjem kita. Ali ako stavis kit, imat ces dovoljno snage da tjeras dulju getribu s kojom bi dobio dosta na krajnjoj koja ti treba (ako sam dobro shvatio, vozis cesto na prigradskim cestama gdje ti treba brzina).
Base kit, odgovarajuci spuh, 15% dulja getriba - 100+ km/h.
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju