Tehnički kutak > Tuning skutera
MALOSSI SPORT 70cc
decc007:
Uvjek isto za gljivu,prašina,vlaga bla bla :drunken_smilie: I jer ima neko te upute za preradit airbox prevedeno na Hr.,aj ak ima nek mi se javi na pm.
igor.sb:
ako se gljiva pravilno nastela onda nece biti problema
al ajd stavi gljivu i vozi se po kisi, usrat ces ju totalno nes moc vozit, nek se natopi vodom povuci ce ti vodu u karb i sve to zajedno u masinu, stavi je ispred tocka bacat ce ti sranja i prasinu ravno na gljivu, zagarantirana prasina i pjesak unutar blokova
mozda ovo nekom zvuci smijesno al takve stvari se desavaju
i ako vec mora biti gljiva, nek ne bude ona rms-ova zicana jer je smece obicno, nek bude malossi tipa e3, e5, e13 i jos ako ima onu plasticnu zastitu :icon_thumright:
i sta nisu jasne te upute, imas izbusit na filteru koju rupicu, kako je i objasnjeno za pojedini filter, promjer rupice i ako treba lulicu maknuti i to je to
...laku noc :hello:
PitBull Aerox:
žičanu nebi nikad ni stavio, imam malossi e5 gljivu SPUŽVANU, i u aerox-a ma neznam ti kakva kisa da pada tesko moze doc do gljive, a prasina sta pricate, pa zato i je ona spužva da to ne ulazi i ona se povremeno ocisti i sve 5, samo treba dobro postelat
igor.sb:
--- Citat: PitBull Aerox - 02 Listopad, 2007, 20:28:45 ---žičanu nebi nikad ni stavio, imam malossi e5 gljivu SPUŽVANU, i u aerox-a ma neznam ti kakva kisa da pada tesko moze doc do gljive, a prasina sta pricate, pa zato i je ona spužva da to ne ulazi i ona se povremeno ocisti i sve 5, samo treba dobro postelat
--- Kraj citata ---
prasina i sranja vaze za ove lose gljive zicana smeca
jbg nisam znao da je rox u pitanju, eto minareli je pametan jer je filter u plastikama, al mu zato jeb..mat kad treba doci do karba, kao da su ga sakrili da ga ne mos pronac
lokios:
MOZE JEDAN UPIT
IMAM NEG MC3 I 15000 KM IZA NJEGA
MOTOR DOST DOBRO U BRZAVA I U STARTU SE JOS DOBRO NOSI SA NOVIM SKUTERIMA ALI MI JE PAL KRAJNJA BRZINA.
PO SATU KOJI JE DOSTA TOCAN ISAO JE 80 A SAD OKO 75.
POSTO CESTO VOZIM VAN GRADA UBIJAJU ME KAMIONI KOJI ME ZAOBILAZE.
ZA STAVLJANJE GUSA SAM SE ODLUCIO ZBOG NJEGOVE TRAJNOSTI.
A ZANIMA ME KOJI ISPUH NAJBOLJE ODGOVARA UZ NJEGA? I KOLIKA BI BILA KRAJNJA BRZINA SA ISPUHOM I KITOM?
I DALI TO MOGU STAVITI SVE OD JEDNOM ILI MORAM PRVO RAZRADITI KIT PA ONDA ISPUH STAVITI?
HVALA UNAPRIJED
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju