Tehnički kutak > Tuning skutera
kinezi i tuning
animatrix:
ma nema potrebe, stavi mu multivar, duzi remen, ako nadjes serijsko mina kvacilo, zute federe ili serijske federe sa kineskog kvacila, mozes termogrupu doraditi i sa auspuhom tipa tt-zx ce ici dosta dobro
enel:
--- Citat: cvele60 - 11 Kolovoz, 2010, 12:54:43 ---Pakne-110x25,a felga ne pase...Variomate imas gomilu al bas za keewaj-cpi...
--- Kraj citata ---
Ne ne ne ne ne........... Ja prije par dana kupio komplet masinu sa Neosa, dobio sam i felgu al sam htio svoju ostaviti i sada ne moze... Joooooooooooooj *ranja :angry7:
pajo:
--- Citat: enel - 11 Kolovoz, 2010, 15:33:41 ---Ne ne ne ne ne........... Ja prije par dana kupio komplet masinu sa Neosa, dobio sam i felgu al sam htio svoju ostaviti i sada ne moze... Joooooooooooooj *ranja :angry7:
--- Kraj citata ---
a šta misliš da ja nebi svoju sa kineza stavio da sam mogao? :icon_thumright:
Drnda:
pajo bas sam se tebe sjetio kada sam to planirao, da si ti drugu felgu stavio.
nego ovako, dok ne nadjem variomat i spuh neki.. reci mi znas li zasto mi kada ga upalim i idem krenuti dam gasa i pucketa kao da prekida iskru, ubrzava normalno, to se dogodi od nekih 5-15 kmh, i prestane i nikako se ne pojavljuje, poslije svaki start sve je ok, ugasim ga i upalim, i opet samo prvi start se to dogadja.. promjenute 2 svjecke ngk sa Rezistorom i 2 bobine...
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Kolovoz, 2010, 16:12:32 ---pajo bas sam se tebe sjetio kada sam to planirao, da si ti drugu felgu stavio.
nego ovako, dok ne nadjem variomat i spuh neki.. reci mi znas li zasto mi kada ga upalim i idem krenuti dam gasa i pucketa kao da prekida iskru, ubrzava normalno, to se dogodi od nekih 5-15 kmh, i prestane i nikako se ne pojavljuje, poslije svaki start sve je ok, ugasim ga i upalim, i opet samo prvi start se to dogadja.. promjenute 2 svjecke ngk sa Rezistorom i 2 bobine...
--- Kraj citata ---
zadnje felga je malaguti f12,pošto kineska felga ne ide na osovinu sekudara.
znam da je mene zajebavao cdi kineski kad sam mijenjo mašine,a čim sam stavio cdi minarelli sve je bilo ok,čak sa kineskim paljenjem,i bobinom što sam vozio jedno vrijeme,nije zajebavalo :icon_thumright:
dok naravno nije paljenje vrisnulo ;D
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju