Tehnički kutak > Tuning skutera
kinezi i tuning
Drnda:
pa evo meni nije jasno zbog cega ovo zeza mi paljenje..
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Kolovoz, 2010, 16:21:46 ---pa evo meni nije jasno zbog cega ovo zeza mi paljenje..
--- Kraj citata ---
skroz čudno da malo radi malo ne? znam kad je mene cdi zezo nije nikako radio na svim otvorima gasa.
možda moguče i do paljenja,ma da sam dva puta mijenjo kinesko paljenje ali nikad nije bacalo neke nus pojave več je samo krepalo?
jesi možda probo sa drugim cdi??
Drnda:
ne... samo 2 bobine i sa obe je isto.. uglavnom samo prvi start to uradi i onda je sve ok.. nikada se sa tim nisam susreo pa mi nije jasno.. znaci kada ga hladnog upalis to se dogodi i nikako vise.. sto mislis posto je el cok, da mu on slucajno ne baci previse benge i onda trokira 3 sec i sve poslije kod svakog toplog paljenja je ok... jer stvarno to se samo kod prvog kretanja dogodi...
pajo:
--- Citat: Drnda-1 - 11 Kolovoz, 2010, 16:48:59 ---ne... samo 2 bobine i sa obe je isto.. uglavnom samo prvi start to uradi i onda je sve ok.. nikada se sa tim nisam susreo pa mi nije jasno.. znaci kada ga hladnog upalis to se dogodi i nikako vise.. sto mislis posto je el cok, da mu on slucajno ne baci previse benge i onda trokira 3 sec i sve poslije kod svakog toplog paljenja je ok... jer stvarno to se samo kod prvog kretanja dogodi...
--- Kraj citata ---
moguče probaj provijeriti el.čok?
ma da meni nikad nije tako radio...
animatrix:
meni to radi otkako ga imam, dobra je ideja provjeriti jel do coka i velike kolicine smjese u startu.. to mi se dogadjalo i sa K15 malossijevim cdi-jem, tako da nije do struje na skuteru. cekat ga da se ugrije, u pocetku kretati s malo gasa, cim dodje do radne temp. radit ce..
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju