Tehnički kutak > Tuning 4T skutera
Kako sredit Baotiana za 50 Eura
Beri:
Za kupovanje preko Ebaya treba ti kao prvo, kreditna kartica s kojom ćeš otvorit svoj Paypal račun. Paypal je osnovno i najsigurnije sredstvo plaćanja na Ebayu (i web shopovima vani općenito).
Trebaš se i registrirat na Ebayu. Kad si to obavio, odabereš stvar koju ćeš kupit, klikeš "buy now" (ili bidaš ako je aukcija), pa klikneš "pay now" i gotovo.
Ako nisi korisnik Ebay-a, možda ti je najpametnije zamolit nekoga ko je, da ti stvar kupi i ti mu daš lovu.
Kako god da napraviš, dok ti stvar ne stigne u ruke, čuvaj "paypal reciept" tj. račun od Paypala (email) na kojem se u lipu vidi koliko si predmet platio, jer ti se može desit da ti carina stopira paket, pa da traže vrijednost.
Uglavnom, možeš proći dosta jeftinije.
Jučer sam još kupio sajlu brzinomjera i dvije NGK svjećice za Baotiana kod ovog istog lika što prodaje kit, sve skupa 6 funti, ili 51 kn :)
BilyPiton:
Hvala :icon_thumright:
iz kojeg si grada? ;D
Beri:
Sad sam šibenski zet :ljubav2:
BilyPiton:
kolko bi me kostalo da mi narucis kilometar sajlu i posaljes za baotian bt49q ona rašljasta ----c doljni dio je rašljast koji ide u kotac ;D
Beri:
Gle, nemoj me krivo shvatit, ali ne bi se htio bavit drop shippingom..... :occasion1:
To je sitnica od 45 kn, i vjerujem da ima sigurno netko bliže tebi s Paypalom :dontknow:
Ako trebaš link : http://cgi.ebay.co.uk/Speedometer-Cables-GY6-Chinese-Scooter-Moped-ATV-/270515259082?pt=UK_Motorcycle_Parts
I malo već idemo :sign018:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju