Tehnički kutak > Tuning 4T skutera

Kako sredit Baotiana za 50 Eura

<< < (3/20) > >>

JogFromYamaha:
covjece 250kn na kit svaka cast
ako drzi i ako ti je stvarno toliko performanse diglo za 250kn onda je to best buy definitiivno
neki na forumu dajemo 250kn i vise za kevlar remen a kamoli za kit.

svaka cast.

napisi na review kita nakon kaj napravis malo vise km i kak se ponasa

Beri:

--- Citat: JogFromYamaha - 12 Kolovoz, 2010, 23:11:30 ---napisi na review kita nakon kaj napravis malo vise km i kak se ponasa

--- Kraj citata ---

Hoću, nek mi stigne sajla od brzinomjera pa ćemo napravit i mali video...  :drunken_smilie:

Danas popodne se vraćam s posla i imam prvu  :icon_scratch: situaciju. Na semaforu crveno, i do mene se ugura jedan na NRG-ju i postavi malo ukoso... kao sad će on mene obić u 3 metra .... e  :fy: dragi gledaoci, išli smo u centimetar jednako sve do drugog semafora  :skuter: :giggle:
Ljudi očito uopće ne očekuju da Baotian može ići i brže od 40  :toothy9: Imam osjećaj da je bio jako  :angryfire:

neven92:

--- Citat: Beri - 13 Kolovoz, 2010, 19:37:19 ---Hoću, nek mi stigne sajla od brzinomjera pa ćemo napravit i mali video...  :drunken_smilie:

Danas popodne se vraćam s posla i imam prvu  :icon_scratch: situaciju. Na semaforu crveno, i do mene se ugura jedan na NRG-ju i postavi malo ukoso... kao sad će on mene obić u 3 metra .... e  :fy: dragi gledaoci, išli smo u centimetar jednako sve do drugog semafora  :skuter: :giggle:
Ljudi očito uopće ne očekuju da Baotian može ići i brže od 40  :toothy9: Imam osjećaj da je bio jako  :angryfire:

--- Kraj citata ---

hehe svaka cast...   :notworthy:  :notworthy:  :notworthy:

BilyPiton:
samo kit ovaj kaj si ugradio 70km/h realne brzine a na satu ce ti pokazivat 80 :icon_thumright:  -iz iskustva

Beri:

--- Citat: www.ubizec.com - 13 Kolovoz, 2010, 19:59:56 ---samo kit ovaj kaj si ugradio 70km/h realne brzine a na satu ce ti pokazivat 80 :icon_thumright:  -iz iskustva

--- Kraj citata ---

Ma znam da Baotianov sat laže ko političar... ovo 70 sam rekao po slobodnoj procjeni, jer mi je puknuta sajla već preko mjesec dana....
Ovaj skuter mi služi za ići na posao, i sl. i uopće ne namjeravam iz njega izvlačit neke trkaće performanse. Dovoljno mi je da po gradu mogu pratit ostatak prometa a ne non stop gledat u retrovizor kad će me neko pomest u  :bootyshake:
Prije Baotiana imao sam Speedfighta jedinicu, s Polini 80, prijenosom, karburatorom auspuhom i svim mogućim čudima, trošio preko 6lit/100km, i išao ko metak..  potrošio sam toliko novaca na to čudo da me muka hvata kad se sjetim  :o ... mogao sam za te novce kupit Pegaso star godinu dana. Nakon 28000 km s njim, trebalo je toliko toga promjenit na njemu (čitaj = upucat tonu novaca) da sam ga odlučio prodat pošto poto, i umjesto dijelova, kupit novog Baotiana. I računam : ima godinu dana garancije, vidim ljude na njemu svaki dan, nek mi izdrži tu godinu, ja sam ga isplatio na gorivu, plaćanju parkinga, ne čekanju u gužvi itd. Vozim ga sad već treću godinu, i od kvarova sam imao remen i sajlu brzinomjera. Još je prva svjećica na njemu, sve originalne žarulje. Ok, poklopci zadnjeg svjetla i žmigavaca samo što ne ispadnu  :laughing7: ali to sam zaljepio prozirnim selotejpom i baš me briga  :nevin:
I vozit ću ga dok god ne bude trebalo bacat puno novaca u njega, kad ode kvragu, ići će na www.aukcije.hr početna cijena 1 kn, a ja ću otići u dućan i kupit novog Baotiana ( i kit kod Kineza za 281 kn  :icon_biggrin: )

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju