Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari
VX 209 4-stroke tjuning :)
devil_ma-yela:
da, boja je super! nemoj farbat, bolje uloži u mašinu ili bitubo kao što si rekao...
zašto wild liona?
daj ga poslikaj straga i s boka! :icon_thumright:
malaguti:
--- Citat: kresimir17 - 11 Kolovoz, 2010, 13:10:22 ---makina je tip-top, saniraj unutrašnje plastike,ostavi ovu boju i montiraj wild liona :icon_thumright:
pozdrav (kresimir17=johhny the boy sa motori.hr)
--- Kraj citata ---
pozdrav i tebi :icon_thumright:
kresimir17:
--- Citat: devil_ma-yela - 11 Kolovoz, 2010, 13:11:56 ---da, boja je super! nemoj farbat, bolje uloži u mašinu ili bitubo kao što si rekao...
zašto wild liona?
--- Kraj citata ---
čini mi se da malaga ima liona i to skraćenog ....
malaguti:
--- Citat: devil_ma-yela - 11 Kolovoz, 2010, 13:11:56 ---da, boja je super! nemoj farbat, bolje uloži u mašinu ili bitubo kao što si rekao...
zašto wild liona?
--- Kraj citata ---
slikad cu kasnije ili cu vidjet dal imam u kompu slika...
a malossi wild lion jer je kvalitetan,imao sam deaka i serdarevica i dosta mi je homemade auspuha,ovaj malossi je za maxi scooter pa,tocnije za hondu sw,pa je bio full dug tako sam ga skratio,nisam ga htio stavljat na onu tanku serijsku granu pa sam kupio granu leovince sbk i sve ti pripasao,jucer sam slozio neki nosac cisto da cujem kako radi i zadovoljan sam,moram slozit bolji nosac tj. piksnu ali za sad ipak ostaje serijski auspuh na skuteru,kao sta sam napisao u prvom postu da mi je malo dosadila buka,tako da se vozim na serijalu,na 4t skuteru sa auspuhom dobijes samo zvuk i malo bolji bolji odaziv na gas,da se performanse bitnije poboljsaju onda bi imao stalno auspuh ali ovako mi to nije toliko bitno :icon_thumright:
btw. to je jedini 4t runner sa malossi auspuhom :laughing9:
teriyer:
--- Citat: malaguti - 11 Kolovoz, 2010, 13:21:01 ---slikad cu kasnije ili cu vidjet dal imam u kompu slika...
a malossi wild lion jer je kvalitetan,imao sam deaka i serdarevica i dosta mi je homemade auspuha,ovaj malossi je za maxi scooter pa,tocnije za hondu sw,pa je bio full dug tako sam ga skratio,nisam ga htio stavljat na onu tanku serijsku granu pa sam kupio granu leovince sbk i sve ti pripasao,jucer sam slozio neki nosac cisto da cujem kako radi i zadovoljan sam,moram slozit bolji nosac tj. piknu ali za sad ipak ostaje serijski auspuh na skuteru,kao sta sam napisao u prvom postu da mi je malo dosadila buka,tako da se vozim na serijalu,na 4t skuteru sa auspuhom dobijes samo zvuk i malo bolji bolji odaziv na gas,da se performanse bitnije poboljsaju onda bi imao stalno auspuh ali ovako mi to nije toliko bitno :icon_thumright:
btw. to je jedini 4t runner sa malossi auspuhom :laughing9:
--- Kraj citata ---
kad če video bit da čujemo wild lion na runneru?
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju