Tehnički kutak > Skuter projekti - komentari

VX 209 4-stroke tjuning :)

<< < (3/32) > >>

devil_ma-yela:

--- Citat: malaguti - 11 Kolovoz, 2010, 12:44:24 ---a ono,nakon 2000km sa ovim dijelovima su otisli seleni  :laughing9:

--- Kraj citata ---
:jerk: ide ide

prva guma ti je naopako  :icon_tongue:

malaguti:
da guma je okrenuta na krivu stranu,smotani vulkanizer...ja kad mijenjam gume onda skinem sam felge jer ne zelim da itko kopa po skuteru i onda se ocito vulkanizer zbunio jer nije vidio kako felga stoji  :confused5: tako da moram to rijesit i naravno kod drugog vulkanizera  :laughing9:

mhr-team:
odličan skut, setup još bolji....
p.s. nemoj ga farbat, stvarno mu je super boja i izgleda fenomenalno očuvan,,,, samo naprijed  :icon_thumright:

malaguti:

--- Citat: mhr-team - 11 Kolovoz, 2010, 13:00:10 ---odličan skut, setup još bolji....
p.s. nemoj ga farbat, stvarno mu je super boja i izgleda fenomenalno očuvan,,,, samo naprijed  :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
znam boja se i meni svida ali mislio sam malo promijenit ali neznam ni sam,mozda bi te novce bolje ulozio u bitubo,trebao bi ovu unutrasnju bijelu pofarbat na novo jer se gore kod volana tocnije kod cepa sa vodu malo digla boja pa mi to smeta,ostalo je ok,ali ni to se ne vidi  toliko kad stavim plastiku volana,i trebalo bi deklo posteno pofarbati jer je farbano sa sprejem ili jos bolje ispolirati...

kresimir17:
makina je tip-top, saniraj unutrašnje plastike,ostavi ovu boju i montiraj wild liona  :icon_thumright:
pozdrav (kresimir17=johhny the boy sa motori.hr)

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju