Tehnički kutak > Injection
pure jet ne pali
ivica pj:
--- Citat: Iwo SR Tuono - 09 Listopad, 2010, 02:56:25 ---Ja ti recimo mogu novi novcat isfurat, dođe 117€ i čeka se 15dana, znači sve komplet,plavi,zeleni,kućište,sve
polovni zeleni i plavi sa kućištem se kreću od 300-500kn,ovisno o stanju
sad ovisi koji tebi treba?
--- Kraj citata ---
meni treba samo plavi ili crveni,stari je injector kod mene crven,sad nema veze samo neka radi. koliko bi me on stajao nov...polovan???
ivica pj:
--- Citat: smart bbb - 08 Listopad, 2010, 23:56:43 ---imam ti ja djelove za purejeta
--- Kraj citata ---
a koliko su dobri polovni djelovi?? recimo ja sam danas 2 polovna plava injectora stavio i nijedan neradi kako treba,od stajanja otisli.
kileextreme:
imao slicni problem na sr ditech,skoro indeticno. sve vise manje u redu s motorom a nece palit. dok nije doslo do sistema skinem svjecicu grijem ju upaljacem dok je nemogu vise drzat u ruci,stavim ju nazad i vidi vraga smece pali
ive_91:
da i onda upali zato jer ti se gorivo koje "scuri" sa injektora zavrsi na vrucoj svjecici i koja jos uz iskru i kompresiju to sve zapali, i onda ti radi nekako skuter.. al nije to to.
smart bbb:
--- Citat: ---a koliko su dobri polovni djelovi?? recimo ja sam danas 2 polovna plava injectora stavio i nijedan neradi kako treba,od stajanja otisli.
--- Kraj citata ---
dobri su ,zakaj nebi bili dobri,dok sam imal ditecha stavljal sam polovne djelove i sve je normalno radilo
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju