Sportski kutak > Sve vezano za utrke

neki race

<< < (3/6) > >>

2TDottore:
ak bu sve po planu racunajte da se ide zadnji tjedan u 8.mjesecu...sad koji dan ce to bit moramo se dogovorit kad se vratimo s mora...najvjerojatnije il petak il subota il nedjelja...

Nero:
gle, uzeo bi najobicniji jednodijelni kombinenzon da mogu gustat po stazi kad vec imam skuter namijenjen za pistu

2TDottore:

--- Citat: Nero - 08 Kolovoz, 2010, 19:56:22 ---gle, uzeo bi najobicniji jednodijelni kombinenzon da mogu gustat po stazi kad vec imam skuter namijenjen za pistu

--- Kraj citata ---

a gle...jednodjelni kombinezoni su ti od 300-400eura pa na vise ovisno o proizvodjacu i debljini koze i vrsti protektora...oni vrhunski su ti od 700-800eura pa nadalje....

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 08 Kolovoz, 2010, 18:32:10 ---javit ce se na vrijeme....al malo je onih koji su spremni razbit i sebe i skuter koji koriste za svakodnevnu upotrebu tak da neko vece okupljanje nemoras ocekivat osim decki koji su vozili ph i eventualno mozda mihaelica dodje vozit s nama da lakse podnosimo padove al nevjerujem...trebalo bi joj platit u naprijed a skupa je...xD

--- Kraj citata ---
ja sam i danas bila na Marofu....:)

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 08 Kolovoz, 2010, 21:25:01 ---ja sam i danas bila na Marofu....:)

--- Kraj citata ---

hmmm...a kai si delala tam...nije valjda da si pocela trenirat.....al u tajnosti...xD

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju