Sportski kutak > Sve vezano za utrke

neki race

(1/6) > >>

2TDottore:
ak se ocete vozit po marofu nas 5-6 krajem 8.mjeseca kad se svi vratimo s mora idemo opet na trening pa ko hoce neg dodje...staza je 200kn dan i full oprema je obavezna...

a ovo za neki organizirani endurance 24 sata necu komentirat jer nebu nis od toga...

DevMichele:

--- Citat: 2TDottore - 08 Kolovoz, 2010, 17:46:23 ---ak se ocete vozit po marofu nas 5-6 krajem 8.mjeseca kad se svi vratimo s mora idemo opet na trening pa ko hoce neg dodje...staza je 200kn dan i full oprema je obavezna...

a ovo za neki organizirani endurance 24 sata necu komentirat jer nebu nis od toga...

--- Kraj citata ---
javi na forumu 5-6 dana prije pls

evo ja sam jos malo van hr ,ali kad se vratim mogu se raspitat za stazu u porecu..znam da bi bilo nesto vozaca i van foruma zainteresiranih

btw ovdje je mihaela u pravu kad je skepticna ,ali i dalje mislim da se koj trening moze organizirat a ako sam ja spreman doci iz pule do marofa na trening (da ne govorim da nemam vozacku za auto) onda mislim da je vrijeme da se ekipa iz zg mrdne

2TDottore:
javit ce se na vrijeme....al malo je onih koji su spremni razbit i sebe i skuter koji koriste za svakodnevnu upotrebu tak da neko vece okupljanje nemoras ocekivat osim decki koji su vozili ph i eventualno mozda mihaelica dodje vozit s nama da lakse podnosimo padove al nevjerujem...trebalo bi joj platit u naprijed a skupa je...xD

devil_ma-yela:
full oprema? kombinezon?

ako će bit kakvo okupljanje, mogao bi ić s vxr-om, sam da ga ne slupam  :toothy3:

2TDottore:
neznam dal treba bas imat kombinezon al bez kože bilo kombinezon ili jakna i hlace sa protektorima u kombinaciji nije bas pametno izac na stazu...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

Idi na punu verziju