Općenito > Servisi

rasisticni serviser me izbacio iz ducana

<< < (16/17) > >>

ziloryder:

--- Citat: ivanm - 17 Veljača, 2011, 11:27:42 ---bio sam u moto mondu po neke dijelove za servis za runnera 50, 2007 god, i izbrojim kaj trebam tip mi predloži i remenicu uljne pumpe zajedno s remenom, ja mislim ajde dečko ima para nek mi da i to...
ostale dijelove je tražio u katalogu i u policama duuugo a najbanalnije stvari, svječica, remeni, ulje za getribu i kočnice, disk pločice itd... na kraju remenicu nije ni našo... bili smo u dućanu pola sata za glupih nekoliko dijelova za koje bi napamet treba znat gdje su mu.. :omfg:

--- Kraj citata ---

to je nesto najgluplje ja sebi nisam kupia gljivu jos jer je razlog to kad sam u moto ducan otisa pitat treba mi gljiva za scooter,,on me blijedo gleda ja kazem umjesto airboxa..on kaze kako to izgleda ja se mislim u sebi uuajme....i morali smo preko kompa onog na kasi na internetu pokazat mu sta je to. :dontknow:
kaze on neznam jel to imamo :icon_thumright: :icon_thumright: ja se okrenem i odem

Tino vxr:
 :angry7: takve tipove,i dućane treba zatvorit.. jbt,pa svaka mušterija je ista,došla ona s pilom od 10 milja eura,ili s romobilom...

chupa206:

--- Citat: Tino vxr - 17 Veljača, 2011, 12:09:18 --- :angry7: takve tipove,i dućane treba zatvorit.. jbt,pa svaka mušterija je ista,došla ona s pilom od 10 milja eura,ili s romobilom...

--- Kraj citata ---

potpis :icon_thumright: a kaj da dođe s biciklom, istjeral bi ga jer nije došel s skuterom kupljenim kod njega? mahhh...

wonderkid:

--- Citat: ziloryder - 17 Veljača, 2011, 11:40:45 ---to je nesto najgluplje ja sebi nisam kupia gljivu jos jer je razlog to kad sam u moto ducan otisa pitat treba mi gljiva za scooter,,on me blijedo gleda ja kazem umjesto airboxa..on kaze kako to izgleda ja se mislim u sebi uuajme....i morali smo preko kompa onog na kasi na internetu pokazat mu sta je to. :dontknow:
kaze on neznam jel to imamo :icon_thumright: :icon_thumright: ja se okrenem i odem

--- Kraj citata ---
nije mozda covjek kriv sto te nije razumio,gljiva se inace ne koristi u tim shopovima nego protocni filter,barem ja tako mislim

ziloryder:

--- Citat: wonderkid - 17 Veljača, 2011, 17:38:09 ---nije mozda covjek kriv sto te nije razumio,gljiva se inace ne koristi u tim shopovima nego protocni filter,barem ja tako mislim

--- Kraj citata ---

reka sam mu i tako

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju