Općenito > Servisi
rasisticni serviser me izbacio iz ducana
BoosT:
Koi lik ahahahahah kak bi ga lijepo stjerao u tri lijepe materine i njega i ducan..... :glasses9: :angry9:
chupa206:
--- Citat: BoosT - 15 Veljača, 2011, 11:52:55 ---Koi lik ahahahahah kak bi ga lijepo stjerao u tri lijepe materine i njega i ducan..... :glasses9: :angry9:
--- Kraj citata ---
tako je :icon_thumright:
BilyPiton:
moze bit da su mu kinezi uzeli sav promet pa propada :icon_scratch: :toothy12:
ziloryder:
Jbt sta nisi lipom otisa u mirnovec kupia jedan topovski udar navratia posli i ako te opet stjera kao ono (dobro djetesce) mirno odes on se vrati u karazu i ti bacis topovski i vikni eto ti majmune nece to nikad napravit vise..to mu je gore nego da ga isklepas ko majmuna...tako se to kad nas ovdje radi :icon_thumright: :icon_thumright:provjereno
ivanm:
bio sam u moto mondu po neke dijelove za servis za runnera 50, 2007 god, i izbrojim kaj trebam tip mi predloži i remenicu uljne pumpe zajedno s remenom, ja mislim ajde dečko ima para nek mi da i to...
ostale dijelove je tražio u katalogu i u policama duuugo a najbanalnije stvari, svječica, remeni, ulje za getribu i kočnice, disk pločice itd... na kraju remenicu nije ni našo... bili smo u dućanu pola sata za glupih nekoliko dijelova za koje bi napamet treba znat gdje su mu.. :omfg:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju