gle ja sam elektrotehničar i totalni tech junkie (totalni ovisnik o tehnologiji) ,ovu moju srku sam slučajno kupio lol
za te pare sam trebo kupit 2 grafičke kartice za oko 10 somova kuna al kad sam vidio kolko su u banani 480 nvidije reko nebum sad kupovo budem čeko sljedeču generaciju , i slučajno listo po netu u auti hr našo srku i reko moja je hahah ,tak da znam sve ama baš sve o svemu kaj radi na struju meni su prve vijesti svaki dan ujutro uz kavu vijesti o tehnologiji jedno sat vremena pročitam sve najbolje stranice o tehnologiji pa onda jutarnji i tak zadnjih deset godina , gokisp koji chipset ti ima gps i jel ti piše koji su sateliti dostupni i u kolko je točan ,ja imam trenutno najbrži systemonachip ili soc na svijetu to je znači cijeli kompjuter na jednom ćipu sa svim gps softwarima sam reci koji i mogu ga crackat i stavit na moj hd2 sad imam tomtom,garmin i navigon+google maps ,i moj gps ima 1000mhz procesor sam 448 rama to još gps sustavi neče imat sljedečih par godina bar do 32nm ili 25nm procesa rađenja čipova , i moj hd2 je uvijek tak točan 50-100 metara sa 1000mhz procesorom i gps u auto sam najnovijim sirf3 sa sirfinstafix2 tehnologijom isti k najbolje do 50m ,tak da ak je gps precizan u 50-100 metara nema šanse da ti točno brzinu mjeri točniji su satovi u auto i motoru jel oni mjere u metrima sad jedino ak su ih debili kalibrirali onda su i oni u banani
evo ti moj gps 5000 kuna sa qualcomm qsd8650 snapdragon chipsetom
http://www.htc.com/europe/product/hd2/overview.html