Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje uljne pume italjet formula 50AC
master_o_fight:
evo kad se prica o ulju ja koristim neko od ipona i 1l placam 90 kn i sad na boci pise da je protiv dimljenja no kad mi skut stoji par dana i ja ga upalim ono mi pocme dimit jel dobro sta to ulje?
SlowRider:
--- Citat: master_o_fight - 29 Rujan, 2007, 01:23:32 ---evo kad se prica o ulju ja koristim neko od ipona i 1l placam 90 kn i sad na boci pise da je protiv dimljenja no kad mi skut stoji par dana i ja ga upalim ono mi pocme dimit jel dobro sta to ulje?
--- Kraj citata ---
Ako dimi u voznji, a sumnjam da dimi u voznji onda je problem.
Tebi vjerojatno jace dimi dok upalis skuter, pa se smanjuje sto duze masina radi.
X-Thug:
--- Citat: master_o_fight - 29 Rujan, 2007, 01:23:32 ---evo kad se prica o ulju ja koristim neko od ipona i 1l placam 90 kn i sad na boci pise da je protiv dimljenja no kad mi skut stoji par dana i ja ga upalim ono mi pocme dimit jel dobro sta to ulje?
--- Kraj citata ---
ma to se veseli sta ga nisi zaboravia
ja koristin neko agip city hi tech 2T full sintetic kosta oko 80/90 kn sta ja znan minjat cu ga kad mi istekne garancija al sad moran livat ovo jer mi je lerga uvalia i gotovo,mislin nemoran al ne dimi mi puno i motor lipo radi...
vpucko:
ja kad sam stavljao ulje po 100 kn i sad po 40 na isto mi dodje sa svime!
MARINO:
pa sta nema za stelat uljnu pumpu od 1 do 6%,znam da neki stavi na jace kad je motor nov a inace najbolje stavit na 2% i to je to
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju