Tehnički kutak > Tuning skutera
stelanje uljne pume italjet formula 50AC
Damir 2T:
kako postelati uljnu pumpu na formuli ako se to uopce da jer gledo sam i nigdje nevidim nista sto bi bilo za stelanje,jel se rastavlja,reparira ili mjenja dizna ako je ima da bi se dobio optimum potrosnje ulja ??? ??? :help: ajde MR J znam da znaš :icon_thumright:
Mr J:
nemozes regulirati protok uljne pumpe... Ona se vrti preko plasticnog zupcanika, nema sajle za nategnutost pumpe... Dakle ako si primjetio da ti trosi manje ulja onda dodas u rezervoar... ili ti je najbolje maknuti taj zupcanik i sam raditi mjesavinu...
Damir 2T:
--- Citat: Mr J - 27 Rujan, 2007, 09:55:05 ---nemozes regulirati protok uljne pumpe... Ona se vrti preko plasticnog zupcanika, nema sajle za nategnutost pumpe... Dakle ako si primjetio da ti trosi manje ulja onda dodas u rezervoar... ili ti je najbolje maknuti taj zupcanik i sam raditi mjesavinu...
--- Kraj citata ---
nije da mu trosi manje ulja nego ja mislim da trosi vise ulja dimi ko stara kanta mogo bi komarce zaprasivat po jarunu,a kad je skrt ja mu ljepo govorim da kupi bilo koje drugo ulje osim ininog a on idalje udara po ini je da je polusinteticko al zajebi to je ina,dok recimo njegov prijatelj isto inu trosi a motor mu ne dimi tak ko njegov,je mislim prevec ulja i to je to,zupcanik van i solo mjesavinu nek radi ,kad mu to kazem sigurno ce rec ma ko ga jeb nek dimi :laughing6: ljencina :angry7:
SlowRider:
Nek uljeva Castrol Actevo, oko 50kn 1L, ulje je odlicno na serijskim skuterima, nema dima niti posebnog mirisa.
Damir 2T:
--- Citat: SlowRider - 27 Rujan, 2007, 12:10:42 ---Nek uljeva Castrol Actevo, oko 50kn 1L, ulje je odlicno na serijskim skuterima, nema dima niti posebnog mirisa.
--- Kraj citata ---
:icon_thumright: za to ulje sam mu i reko :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju