Tehnički kutak > Garaža
SR 50 R - Tuzla
animaltrainer:
Evo ga, neke slikice, stock sve za sada, osim sto su skinute nepotrebne blokade. U planu STR8 LED stop svjetlo, i malo rada oko masine, nista posebno, tek toliko da se dobije ubrzanje bolje i malo veca krajnja, mada je i ovako najbrza od serijala u gradu, tek toliko :icon_biggrin:, ne zamjerite na losim slikama, ne nadjoh stare nakon brisanja dosta stvari sa diska, ali znate vec kako izgleda motor i bez slika, ali eto ;D
Uploaded with ImageShack.us
:toothy9:
enel:
Sexy sexy, jos tu fino kraj radjiatora da se ne smrzne :laughing7:.
Jako lijep skuter, obrve mu daju onaj "aggressiv" izgled.
Nikad nisam kontao, jel svaka sr50 "R" ditech ili sta znaci to R :icon_scratch:?
Stobom se ne treba vozati, opadne moral kad ti na gas i ode :drunken_smilie:
Sve u svemu sretno u radu i pozdrav iz komsiluka :hello:
P.S.- nije ti ovo "nepokolebljiv" trebalo...podsjeca me na jednog momka sa keeway-om u kojeg pise "zagondzija", a jedva ide 40...
animaltrainer:
--- Citat: enel - 05 Kolovoz, 2010, 23:28:56 ---Sexy sexy, jos tu fino kraj radjiatora da se ne smrzne :laughing7:.
Jako lijep skuter, obrve mu daju onaj "aggressiv" izgled.
Nikad nisam kontao, jel svaka sr50 "R" ditech ili sta znaci to R :icon_scratch:?
Stobom se ne treba vozati, opadne moral kad ti na gas i ode :drunken_smilie:
Sve u svemu sretno u radu i pozdrav iz komsiluka :hello:
P.S.- nije ti ovo "nepokolebljiv" trebalo...podsjeca me na jednog momka sa keeway-om u kojeg pise "zagondzija", a jedva ide 40...
--- Kraj citata ---
Da mi je samo sat od ditecha, tj. Factory verzije. Ovo "R" je samo oznaka za ovu seriju. A to za nepokolebljiv, to je iz furke, i jer je smijesno, ima to jos jedan na skuteru, i par njih na autima, jednostavno nam je smijesna ta rijec :), a bit ce kit vjerovatno sljedece sezone, da bar malo opravda tu rijec u brzinskom smislu :)
aprilia area 51:
lijep motor...je te obrve budu seriske na njemu ili si to ti radio
animaltrainer:
--- Citat: aprilia area 51 - 06 Kolovoz, 2010, 00:35:05 ---lijep motor...je te obrve budu seriske na njemu ili si to ti radio
--- Kraj citata ---
Nisu serijske, ja radio s folijom :)
http://img59.imageshack.us/i/15072010.jpg/
http://img413.imageshack.us/img413/4148/15072010001h.jpg
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju