Tehnički kutak > Garaža
SR 50 R - Tuzla
aprilia area 51:
bit ce to sve dobro...uzmi onaj mat crni sprej za hrapave plastike tj za blatobrane na autima on dobro prima na hrapave plastike....ovaj obicni nece biti dobro ljuskat ce ti se...
Rossi:
kaze najbrza serijala u gradu ?? hmm jesi siguran ..ja garantujem da nije :D i da ide kao i svaka druga serijala ....piatnje je smao koliko vozac ima kg ....laksi ili tezi...brzi ili sporiji...uglavnom sretno i puno km ti zelim....ako ti bude sta trebalo od djelova javi se ....
josip_93:
ljep skut ii dobra ideja sa prednjim farom
animaltrainer:
--- Citat: Rossi - 10 Kolovoz, 2010, 15:08:22 ---kaze najbrza serijala u gradu ?? hmm jesi siguran ..ja garantujem da nije :D i da ide kao i svaka druga serijala ....piatnje je smao koliko vozac ima kg ....laksi ili tezi...brzi ili sporiji...uglavnom sretno i puno km ti zelim....ako ti bude sta trebalo od djelova javi se ....
--- Kraj citata ---
Pa sve zavisi od tezine vozaca, i predjene kilometraze, nije ni meni motor isti kao kad je imao 1000 i sada 5000k kilometara :), ajd kad si vec tu, koliko ti je STR8 led stopka da se nabavi, i imas li klizace ? Nadam se da je samo to otislo pa pucketa :icon_biggrin: , koja je to brza, zaboravih ? :icon_biggrin:
Rossi:
--- Citat: animaltrainer - 10 Kolovoz, 2010, 23:59:45 ---Pa sve zavisi od tezine vozaca, i predjene kilometraze, nije ni meni motor isti kao kad je imao 1000 i sada 5000k kilometara :), ajd kad si vec tu, koliko ti je STR8 led stopka da se nabavi, i imas li klizace ? Nadam se da je samo to otislo pa pucketa :icon_biggrin: , koja je to brza, zaboravih ? :icon_biggrin:
--- Kraj citata ---
eto ti odg na pm ...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju