Tehnički kutak > Tuning skutera

Malossi Multivar

<< < (2/9) > >>

Marin-sf2:
To sam skužio da su mi malo preteške. Al sam te dobio s multivarom i svi govore da bi trebale ić gram teže nego sa serijskim variom, a na serijskom su mi bile 7.5g. Više me zanima čemu služii ona podloška.

SF2osk:
e da ni meni nije jasno zasto ne stavljati te podloske ...se istrose ili????

igor.sb:

--- Citat: Marin-sf2 - 26 Rujan, 2007, 23:23:25 ---To sam skužio da su mi malo preteške. Al sam te dobio s multivarom i svi govore da bi trebale ić gram teže nego sa serijskim variom, a na serijskom su mi bile 7.5g. Više me zanima čemu služii ona podloška.

--- Kraj citata ---

tko to svi govore

to ide u slucaju piaggio masina + reza.....ili se varam  :dontknow:

i stavi role 7,0-7,5g

i ove podloske ako se ne varam, a tako je kod mene, jedna ide poslje ventilatora prije krune, a druga poslje krune prije seriske podloske

--- Citat: iron-xxx - 26 Rujan, 2007, 23:11:09 --- samo me zanima moze li mi ko iz KARLOVCA reci ulicu trgovine gdje ima kupiti tih TUNING DIJELOVA ZA SKUTER !!!!

--- Kraj citata ---

ami trade ili moto trade...potrazi na netu ulicu i broj

ili ako ima neka piaggio trgovina...onda su tu malossi djelovi

SlowRider:
Primjetio sam da uz multivar uvijek isporucuju teze rolice nego sto bi trebale biti.
Npr. za minarelli daju 7.0 gr. to je jedino dobro na serijskome skuteru, sa serijskim auspuhom. Za sve ostale kombinacije je pretesko.

ivanm:
sportski variomati dolaze u kompletima s rolicama za serijski spuh..
a prijenos se štela prema spuhu, znači rolice idu one težine koju zahtjeva auspuh..

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju