Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Put na more by 2TDottore i Aprilliante

<< < (19/20) > >>

divljakusa:

--- Citat: spidi gonzalez - 08 Kolovoz, 2010, 00:43:07 --- ...i ti si se zaljubio,mada nisi htjeo tooo,krivo je mooreee...znaj,ljeto je varljivo a srce ti zavodljivo...

j****ti koja sapunjara a jos niste ni meksikanjerosi nit gaučosi,ko Žikina dinastija na skuterima...

--- Kraj citata ---
to i ja welim.....ono zvijezde vino.....nije ni njima lako....xD

spidi gonzalez:
...pa da,a svako malo su u kvaru,a k tome jos ovaj doktor za cvaje,pa nije si mogo nac boljeg lavermena...pitaj Boga za sta je jos doktor...Dr.Kadžija

divljakusa:

--- Citat: spidi gonzalez - 08 Kolovoz, 2010, 00:51:37 ---...pa da,a svako malo su u kvaru,a k tome jos ovaj doktor za cvaje,pa nije si mogo nac boljeg lavermena...pitaj Boga za sta je jos doktor...Dr.Kadžija

--- Kraj citata ---
da da ....umjesto da su sa curama na moru....oni kak rekoŠe jedan s drugim provode 24 sata dnevno....sam ih zafrkava laptop....moraju ga dijelit po smjenama....xD

spidi gonzalez:
 :icon_thumright: Aha,sad kuzim,a ti lutko cekas drugu smjenu tak da tvoj vonabi lavermen zajasi na laptop pa da se u sporazumijevate u onoj tvojoj temici za njezne duse...? :laughing7:

divljakusa:

--- Citat: spidi gonzalez - 08 Kolovoz, 2010, 01:10:47 --- :icon_thumright: Aha,sad kuzim,a ti lutko cekas drugu smjenu tak da tvoj vonabi lavermen zajasi na laptop pa da se u sporazumijevate u onoj tvojoj temici za njezne duse...? :laughing7:

--- Kraj citata ---
moj lavermen......??? a ne ne....neam ja niŠ stim.....:) nemoj ti mene u to mijeŠat.... :icon_scratch:

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju