Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..
Put na more by 2TDottore i Aprilliante
Aprilliante:
--- Citat: gogo180 - 07 Kolovoz, 2010, 11:17:10 ---haha ja taman idem iz splita kad ugledah dvojicu poznatih negdje kod slunja kontam da stanem aj reko neću pičim dalje a bio sam s kombijem... trebao sam stat..
--- Kraj citata ---
koja si pica mogo si tuona otpeljat ak si bio sa kombijem.... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:
Aprilliante:
--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2010, 11:21:13 ---trebao si ih zgazit :toothy12: :toothy12:
šala ::)
--- Kraj citata ---
ma nije mogel kad smo prebrzi za njega :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:
gogo180:
ma vi ste stajali negdje s lijeve strane sad se baš nemogu sjetit mislio sam da se odmarate jbg... za takve situacije upišite si moj broj meni su uvjek kamioni i kombi po cijeloj HR svakodnevno tako da nemate problema za to (095/827-4395)
Aprilliante:
--- Citat: gogo180 - 07 Kolovoz, 2010, 18:05:44 ---ma vi ste stajali negdje s lijeve strane sad se baš nemogu sjetit mislio sam da se odmarate jbg... za takve situacije upišite si moj broj meni su uvjek kamioni i kombi po cijeloj HR svakodnevno tako da nemate problema za to (095/827-4395)
--- Kraj citata ---
baš super mi smo ti malo malo pa u kvaru tak da bu nam pomoč dobro došla tj. prijevoz će nam dobro doč :-D
spidi gonzalez:
--- Citat: Aprilliante - 06 Kolovoz, 2010, 13:22:57 ---Koga nas ??? Ja sam jedini i jedinstveni kak bi ti rekla original :-D A ak te baš upoznali smo se jedne ljetne večeri oko 4 ujutro ja sa bocunkom bambusa (5L) a on žedan...
--- Kraj citata ---
...i ti si se zaljubio,mada nisi htjeo tooo,krivo je mooreee...znaj,ljeto je varljivo a srce ti zavodljivo...
j****ti koja sapunjara a jos niste ni meksikanjerosi nit gaučosi,ko Žikina dinastija na skuterima...
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju