Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Put na more by 2TDottore i Aprilliante

<< < (18/20) > >>

Aprilliante:

--- Citat: gogo180 - 07 Kolovoz, 2010, 11:17:10 ---haha ja taman idem iz splita kad ugledah dvojicu poznatih negdje kod slunja kontam da stanem aj reko neću pičim dalje a bio sam s kombijem... trebao sam stat..

--- Kraj citata ---

koja si pica mogo si tuona otpeljat ak si bio sa kombijem.... :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12: :toothy12:

Aprilliante:

--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2010, 11:21:13 ---trebao si ih zgazit  :toothy12: :toothy12:

šala  ::)

--- Kraj citata ---

ma nije mogel kad smo prebrzi za njega  :laughing6: :laughing6: :laughing6: :laughing6:

gogo180:
ma vi ste stajali negdje s lijeve strane sad se baš nemogu sjetit   mislio sam da se odmarate jbg...  za takve situacije upišite si moj broj meni su uvjek kamioni i kombi po cijeloj HR svakodnevno tako da nemate problema za to  (095/827-4395)

Aprilliante:

--- Citat: gogo180 - 07 Kolovoz, 2010, 18:05:44 ---ma vi ste stajali negdje s lijeve strane sad se baš nemogu sjetit   mislio sam da se odmarate jbg...  za takve situacije upišite si moj broj meni su uvjek kamioni i kombi po cijeloj HR svakodnevno tako da nemate problema za to  (095/827-4395)

--- Kraj citata ---

baš super mi smo ti malo malo pa u kvaru tak da bu nam pomoč dobro došla tj. prijevoz će nam dobro doč :-D

spidi gonzalez:

--- Citat: Aprilliante - 06 Kolovoz, 2010, 13:22:57 ---Koga nas ??? Ja sam jedini i jedinstveni kak bi ti rekla original :-D A ak te baš upoznali smo se jedne ljetne večeri oko 4 ujutro ja sa bocunkom bambusa (5L) a on žedan...

--- Kraj citata ---
...i ti si se zaljubio,mada nisi htjeo tooo,krivo je mooreee...znaj,ljeto je varljivo a srce ti zavodljivo...

j****ti koja sapunjara a jos niste ni meksikanjerosi nit gaučosi,ko Žikina dinastija na skuterima...

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju