Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Put na more by 2TDottore i Aprilliante

<< < (12/20) > >>

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 05 Kolovoz, 2010, 22:57:32 ---kai nisi reko za koi dan.....ahhahahahahaahha

--- Kraj citata ---

jesam....a to znaci pocevsi od sutra pa do kraja tjedna...a to bi znacilo da lako mogu krenut i sutra....  :)

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 05 Kolovoz, 2010, 23:00:04 ---jesam....a to znaci pocevsi od sutra pa do kraja tjedna...a to bi znacilo da lako mogu krenut i sutra....  :)

--- Kraj citata ---
al ga ti kakiš....i to jako... :frajer:

Aprilliante:

--- Citat: divljakusa - 05 Kolovoz, 2010, 22:49:14 ---zato i prićam o neodgovornosti....tad sam tek napunila 17.....i dobila prejaki motor.....i bilo mi se baš kul ganjat....a jbg.....kod nekih pubertet završi ranije a kod nekih kasnije....:)

--- Kraj citata ---

Kaj kod tebe još nije završio ???

divljakusa:

--- Citat: Aprilliante - 05 Kolovoz, 2010, 23:07:50 ---Kaj kod tebe još nije završio ???

--- Kraj citata ---
kod mene ni nemora završit....ja sam žensko a mi žene se znamo nosit stim....:)

Aprilliante:

--- Citat: divljakusa - 05 Kolovoz, 2010, 23:09:07 ---kod mene ni nemora završit....ja sam žensko a mi žene se znamo nosit stim....:)

--- Kraj citata ---

a to da si žensko neznam pa na profilu piše da se nezna hh tj. Jesam žensko ili ne tako da o tome nemremo ovak raspravljati opet kad se vratim u republiku to možemo nastaviti hh

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju