Društveni kutak > Susreti, putovanja, putopisi..

Put na more by 2TDottore i Aprilliante

<< < (11/20) > >>

Aprilliante:

--- Citat: divljakusa - 05 Kolovoz, 2010, 22:41:24 ---uuuuuuuu.....vidim da te Mario dobro opskrbio informacijama.....i za potpunu informaciju....preticala sam bus sa stotkom u skliskom zavoju....btw....da se tebi to desilo bil bi mrtav.....alja sam brzo reagirala...i ostala živa....:)

--- Kraj citata ---

joj joj ti si se našla onda pričati o neodgovornosti preticati bus u skliskom zavoju pa mislim stvarno i ne nebi poginuo zato jel to nebi ni napravio ali nema veze na greskama se ući eto drago mi je sto si naučila bez teških posljedica

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 05 Kolovoz, 2010, 22:44:32 ---ma dogovorili bumo se mi sve kad za to dodje vrijeme....  :binkybaby:

--- Kraj citata ---
aha....bez brige....dok ti dođeš filmić bu gotov....i mogo buš ga pogledat.....:P

divljakusa:

--- Citat: Aprilliante - 05 Kolovoz, 2010, 22:47:18 ---joj joj ti si se našla onda pričati o neodgovornosti preticati bus u skliskom zavoju pa mislim stvarno i ne nebi poginuo zato jel to nebi ni napravio ali nema veze na greskama se ući eto drago mi je sto si naučila bez teških posljedica

--- Kraj citata ---
zato i prićam o neodgovornosti....tad sam tek napunila 17.....i dobila prejaki motor.....i bilo mi se baš kul ganjat....a jbg.....kod nekih pubertet završi ranije a kod nekih kasnije....:)

2TDottore:

--- Citat: divljakusa - 05 Kolovoz, 2010, 22:47:32 ---aha....bez brige....dok ti dođeš filmić bu gotov....i mogo buš ga pogledat.....:P

--- Kraj citata ---

ja ujutro krecem domeka....beeelj

divljakusa:

--- Citat: 2TDottore - 05 Kolovoz, 2010, 22:52:30 ---ja ujutro krecem domeka....beeelj

--- Kraj citata ---
kai nisi reko za koi dan.....ahhahahahahaahha

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju