Sportski kutak > Sve vezano za utrke

24h scooter race

<< < (7/10) > >>

divljakusa:

--- Citat: SRAD - 08 Kolovoz, 2010, 01:19:22 ---Gledaj sa takvim stavom većine svakako se neće ništa pomaknuti, i ja imam mišljenje da je to sve skupa jako teško izvesti ali eto bilo bi dobro kad bi bilo heh :icon_biggrin:

Inače, mogao bi se onda barem jednom ili dva puta godišnje organizirati nekakav skuter happening na Marofu pa da se vozimo, 2009. smo imali takvo okupljanje i bilo je odlično :icon_thumright:

--- Kraj citata ---
To nije stav....nego je činjenica da se za takvo što ipak treba imat para. A ko od nas ima volje, živaca i na kraju novaca da tak neš organizira...???

SRAD:

--- Citat: divljakusa - 08 Kolovoz, 2010, 01:23:36 ---To nije stav....nego je činjenica da se za takvo što ipak treba imat para. A ko od nas ima volje, živaca i na kraju novaca da tak neš organizira...???

--- Kraj citata ---

U ovoj situaciji, mi sami smo maksimalno na razini organiziranja skuter meetinga npr. na Marofu, pa i to bi bilo dobro s obzirom da klasa skutera izumire.

divljakusa:

--- Citat: SRAD - 08 Kolovoz, 2010, 01:33:36 ---U ovoj situaciji, mi sami smo maksimalno na razini organiziranja skuter meetinga npr. na Marofu, pa i to bi bilo dobro s obzirom da klasa skutera izumire.

--- Kraj citata ---
Ma koje maksimalo.....pa nigdje se jedan dobar meet nemre napravit...a kamoli neš drugo....:)

SRAD:

--- Citat: divljakusa - 08 Kolovoz, 2010, 01:35:40 ---Ma koje maksimalo.....pa nigdje se jedan dobar meet nemre napravit...a kamoli neš drugo....:)

--- Kraj citata ---

Hoćeš reć da mi koji smo vozili utrke i prateća ekipa koja se vozi po stazi sa skuterima svi zajedno nismo sposobni organizirati meet na stazi, odnosno dogovoriti se za okupljanje u što većem broju ?

divljakusa:

--- Citat: SRAD - 08 Kolovoz, 2010, 01:51:56 ---Hoćeš reć da mi koji smo vozili utrke i prateća ekipa koja se vozi po stazi sa skuterima svi zajedno nismo sposobni organizirati meet na stazi, odnosno dogovoriti se za okupljanje u što većem broju ?

--- Kraj citata ---
Pa kaj vas onda spriječava.....???? Organizirajte....:) Pa kog uopće više ima od stare ekipe....??? Nikog!!!

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju