Sportski kutak > Sve vezano za utrke
24h scooter race
te-te-ac:
--- Citat: SRAD - 07 Kolovoz, 2010, 00:21:45 ---Da se takva utrka jednom ili dva puta godišnje održi bilo bi više vozača nego za određenu utrku PH zato jer bi se zajdeno vozilo različitih skutera u više klasa.
PH je u rasulu i isti trošak za vozača ispadne odvoziti dvije trke od 15 min ili cijeli dan voziti zanimljivu timsku utrku.
--- Kraj citata ---
jasno.. al koliko ja vidim puno skuterasa je preslo u SM (i ti si preso) mislim da je to ulagano i gubljne vremena.. vozi sm jer to jedino jos zivi kod nas.. ak mislis ista voziti..
deca pricaju bajke.. nemaju ni madafaking vozacke M ili H (neznam ni kak se zove) .. oni ce vozit nest.. blablabla
neznam mozda sam jedini s ovakim stavom vamo jer ovaj sport jebeno je daleko od nas.. terat SM na PH ili za svoj gust (po gradu.. ubijat krosera u sumi..idt) i to je to.. drugo nepostoji..
:glasses9:
EDIT:
i ja vozim za svoj gust.. niti sam kog pitao za reklamu.. jebe mi se.. vozim da ja padnem .. i nevozim za faking LAJK .. cisto da popinim praznimu na forumu..
SRAD:
--- Citat: te-te-ac - 07 Kolovoz, 2010, 01:11:09 ---jasno.. al koliko ja vidim puno skuterasa je preslo u SM (i ti si preso) mislim da je to ulagano i gubljne vremena.. vozi sm jer to jedino jos zivi kod nas.. ak mislis ista voziti..
deca pricaju bajke.. nemaju ni madafaking vozacke M ili H (neznam ni kak se zove) .. oni ce vozit nest.. blablabla
neznam mozda sam jedini s ovakim stavom vamo jer ovaj sport jebeno je daleko od nas.. terat SM na PH ili za svoj gust (po gradu.. ubijat krosera u sumi..idt) i to je to.. drugo nepostoji..
:glasses9:
EDIT:
i ja vozim za svoj gust.. niti sam kog pitao za reklamu.. jebe mi se.. vozim da ja padnem .. i nevozim za faking LAJK .. cisto da popinim praznimu na forumu..
--- Kraj citata ---
Ne vozim klasu SM jer je preskupa ali inače je jedna od najzanimljivijih klasa.
Da bi se bilo koje utrke uspješno vozile trebaju se prilagoditi pravilnici ili organizacija da se okupi što veći broj vozača, odnosno smanjiti troškove na ulaganje u motor na minimalno i izbjegavat europske pravilnike i njihove klase jer u današnja vremena mali broj vozača kod nas to može pratiti. Da se organizira i utrka Baotiana sa velikim brojem vozača ja bi se isto prijavio jer kompeticija i gušt bi bili zagarantirani. Nije bitno što se vozi nego neka se utrke održavaju sa puno vozača.
Trka skutera endurance tipa jednom godišnje bi se realno mogla održati i s obzirom na karakter utrke koji ne zahtjeva puno ulaganja u skuter broj vozača bi trebao biti velik ondnosno toliki da bude prava atmosfera i druženje.
divljakusa:
--- Citat: SRAD - 07 Kolovoz, 2010, 23:07:58 ---Ne vozim klasu SM jer je preskupa ali inače je jedna od najzanimljivijih klasa.
Da bi se bilo koje utrke uspješno vozile trebaju se prilagoditi pravilnici ili organizacija da se okupi što veći broj vozača, odnosno smanjiti troškove na ulaganje u motor na minimalno i izbjegavat europske pravilnike i njihove klase jer u današnja vremena mali broj vozača kod nas to može pratiti. Da se organizira i utrka Baotiana sa velikim brojem vozača ja bi se isto prijavio jer kompeticija i gušt bi bili zagarantirani. Nije bitno što se vozi nego neka se utrke održavaju sa puno vozača.
Trka skutera endurance tipa jednom godišnje bi se realno mogla održati i s obzirom na karakter utrke koji ne zahtjeva puno ulaganja u skuter broj vozača bi trebao biti velik ondnosno toliki da bude prava atmosfera i druženje.
--- Kraj citata ---
od toga nema niŠta....to su samo puste priče.....:)
divljakusa:
Nije mi jasno, dal vi mislite da je organizacija tih utrka na nivou "organizacije bacanja kamena sa ramena". Pogotovo mi nisu jasni oni koji su već vozili utrke. Nitko, ali baš nitko ti neće dati dozovolu bez minimalno traženih uvijeta za organiziranje takvih utrka. A nadam se da svi znate koji su to minimalni uvijeti koje takva organizacija mora zadovoljiti.
SRAD:
--- Citat: divljakusa - 07 Kolovoz, 2010, 23:10:41 ---od toga nema niŠta....to su samo puste priče.....:)
--- Kraj citata ---
Gledaj sa takvim stavom većine svakako se neće ništa pomaknuti, i ja imam mišljenje da je to sve skupa jako teško izvesti ali eto bilo bi dobro kad bi bilo heh :icon_biggrin:
Inače, mogao bi se onda barem jednom ili dva puta godišnje organizirati nekakav skuter happening na Marofu pa da se vozimo, 2009. smo imali takvo okupljanje i bilo je odlično :icon_thumright:
Navigacija
[0] Lista Poruka
Idi na punu verziju