Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (16/35) > >>

domagoy 46:
ček,jel mislis jel sam gledao svjećicu sada,tj. maloprije,nisam,nakon sto sam zakrenuo paljenje i digao iglu i stavio rolici,samo sam bezze provozao,tj. probao kako ide,nisam gledao svejkećicu,sutra cu na ravnici ga razvuc1km i ugasit u voznji pa custavit sliku svjećice,a de mi reci dal sad ovako mogu voziti dok mi dođu dizne,doci cu srijeda-cetv.i koje rolice da stavim i centr. feder i fed. kvačila??

igor.sb:
sad sam mislio

jes probao barem kak reagira na zadnjoj cetvrtini, jel se javi kad vozis 3/4-4/4 jel se osjeti razlika il se zagusi

ak se osjeti onda je dizna i ok, ako se i zagusi, nemoj bas previse ga testirat  :toothy11:

domagoy 46:

--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2010, 01:13:38 ---sad sam mislio

jes probao barem kak reagira na zadnjoj cetvrtini, jel se javi kad vozis 3/4-4/4 jel se osjeti razlika il se zagusi

ak se osjeti onda je dizna i ok, ako se i zagusi, nemoj bas previse ga testirat  :toothy11:

--- Kraj citata ---

nisam to probao,al mislim da se ne zaguši

zasto kazes ako se zagusi da ga ne testiram previse,why??

igor.sb:
pa ak mu je mala dizna, da ga ne vrtis bzvz dugo da ne bi bilo nismo znali  :toothy11:

domagoy 46:

--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2010, 01:18:23 ---pa ak mu je mala dizna, da ga ne vrtis bzvz dugo da ne bi bilo nismo znali  :toothy11:

--- Kraj citata ---

ok,vidjet cu sutra sta je s svjećicom i dal se zagusi na zadnjoj cetvrtini

a sta mislite koje rolice,centr, feder i fed. kvačila da stavim??kad mi dodu dizne

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju