Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (15/35) > >>

Iwo SR Tuono:
mislim da će ti trebati možda još veče dizne od 98  :toothy3:

igor.sb:
nece

kad malo se prisjetim mnogi su vozili setupe due+ nardo/c16 na 21 sa diznama 90-95 na prerađenom flteru ili na gljivi

opet zavisi od igle, al govorim otprilike

sumlajm da ce mu na air boxu trebat veca od 80 il na gljivi 90 na 19karbu

sad i onak vozi s lulicom na ser airboxu, jes gledo svijecicu na toj 75 dizni

crna strela:

--- Citat: domagoy 46 - 07 Kolovoz, 2010, 00:41:50 ---ma poslat ce mi u utorak vjerovatno ovaj jedan set dizni od 75 do 98..pa cemo to staviti,a za gljivu nezz,vidjet cu,a sta cu za rolice koje da stavim??

--- Kraj citata ---

ako mislis stavljati i gljivu onda rokni tu 98 diznu i bit ce ti dovoljna, sigurno. na evo1 sa gljivom ide dizna oko 105 koji se vrti na 13500 tako da ce ovo biti super...

treba korigirati i iglu na drugi ili prvi zubac staviti, zavisi...

ako mislis koristiti ser airbox onda dizna 85 ce ti biti dovoljna...

rolice oko 5 grama probaj stavljati al svih 6 a ne kemijat jer to ti nevalja bas, vario se moze razjebat nakon nekog vremena a i rolice se neravnomjerno trose...

treba se poigrati s prenosom, na svakom je drukcije kolko sam skuzio... :icon_thumright:

domagoy 46:

--- Citat: Iwo SR Tuono - 07 Kolovoz, 2010, 00:42:45 ---mislim da će ti trebati možda još veče dizne od 98  :toothy3:

--- Kraj citata ---

pa 19mm je karb,nevjerujem di ce vise od 98,pa rekli su mi ostali da ce mi trebat oko 85??

domagoy 46:

--- Citat: igor.sb - 07 Kolovoz, 2010, 00:50:03 ---nece

kad malo se prisjetim mnogi su vozili setupe due+ nardo/c16 na 21 sa diznama 90-95 na prerađenom flteru ili na gljivi

opet zavisi od igle, al govorim otprilike

sumlajm da ce mu na air boxu trebat veca od 80 il na gljivi 90 na 19karbu

sad i onak vozi s lulicom na ser airboxu, jes gledo svijecicu na toj 75 dizni

--- Kraj citata ---

sad je igla na najvecoj razini,gledao sam,ok je svijećica

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju