Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (31/35) > >>

domagoy 46:
opet me je počeo zivcirati....tek neki dan sam čuo da sam trebao maknuti onaj limic na kojem je dizna,da zbog tog limica dolaazi manje goriva i sta ja znam,i maknuo sam taj limic,stavio diznu 80 i zuti topov cdi,i onako na mjestu imao je dobar odaziv al kad pođem ono na full gasu se gusi,ne ide,sta da radim  :icon_scratch: :help: :help: :help:

mara_046:
malo manju diznu?ili ti negdje vuce fals zrak

CoK:

--- Citat: domagoy 46 - 03 Prosinac, 2010, 22:53:28 ---opet me je počeo zivcirati....tek neki dan sam čuo da sam trebao maknuti onaj limic na kojem je dizna,da zbog tog limica dolaazi manje goriva i sta ja znam,i maknuo sam taj limic,stavio diznu 80 i zuti topov cdi,i onako na mjestu imao je dobar odaziv al kad pođem ono na full gasu se gusi,ne ide,sta da radim  :icon_scratch: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---
kakav limic na kojem je dizna?

nadi sliku ili slikaj!

wonderkid:

--- Citat: domagoy 46 - 03 Prosinac, 2010, 22:53:28 ---opet me je počeo zivcirati....tek neki dan sam čuo da sam trebao maknuti onaj limic na kojem je dizna,da zbog tog limica dolaazi manje goriva i sta ja znam,i maknuo sam taj limic,stavio diznu 80 i zuti topov cdi,i onako na mjestu imao je dobar odaziv al kad pođem ono na full gasu se gusi,ne ide,sta da radim  :icon_scratch: :help: :help: :help:

--- Kraj citata ---
stavi diznu 90 pa onda probaj,gusi se jer ima previse zraka ili ti negdje vuce fals zraka

domagoy 46:

--- Citat: wonderkid - 04 Prosinac, 2010, 01:53:06 ---stavi diznu 90 pa onda probaj,gusi se jer ima previse zraka ili ti negdje vuce fals zraka

--- Kraj citata ---

probao s 90 diznom i isto

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju