Tehnički kutak > Tuning skutera

odjednom ne ide kako treba ic,help

<< < (30/35) > >>

domagoy 46:

--- Citat: wonderkid - 25 Rujan, 2010, 13:07:09 ---ostavi diznu 80 i izbusi jednu rupicu na airboxu pa vidi situaciju

--- Kraj citata ---

evo dns sam vratio diznu 80,igla nu najvisem zarezu i probao sam i nema nikako trokiranja,ide jako fino,i start i ubrzanja,samo mi 2 stvari jos malo smetaju,kad idem full gason i kad pustim gas i onda opet dajem gasa pomalo hmm..kako da objasnim,nece da ga primi,nekako triba ga malo napumpat pa ga primi i puni dobro,i krajnja mi je mala,po satu 110,mozda moze jos malo al nisam ga patio vrlo,samo malo tesitrao??? :help: :help:

wonderkid:
ovo ti je do frge sto ne prima odmah,tako je bilo i kod mene,ako zelis veku krajnju treba ti barem produzeni sekundar ili primar 10% na vise,preporucam 15%

domagoy 46:

--- Citat: wonderkid - 26 Rujan, 2010, 22:33:43 ---ovo ti je do frge sto ne prima odmah,tako je bilo i kod mene,ako zelis veku krajnju treba ti barem produzeni sekundar ili primar 10% na vise,preporucam 15%

--- Kraj citata ---

sta trebam uradit da prima odmah,imam vec sekundar 11%

wonderkid:
na fino podesit frgu,a vidim da ti i frga niste bas na vi pa najdi nekog majstora da nastela

Ivan_drifter:

--- Citat: domagoy 46 - 26 Rujan, 2010, 20:07:04 ---evo dns sam vratio diznu 80,igla nu najvisem zarezu i probao sam i nema nikako trokiranja,ide jako fino,i start i ubrzanja,samo mi 2 stvari jos malo smetaju,kad idem full gason i kad pustim gas i onda opet dajem gasa pomalo hmm..kako da objasnim,nece da ga primi,nekako triba ga malo napumpat pa ga primi i puni dobro,i krajnja mi je mala,po satu 110,mozda moze jos malo al nisam ga patio vrlo,samo malo tesitrao??? :help: :help:

--- Kraj citata ---
mrvicu ima previse zraka, sigurno ... za ovo kad pustis i das gas... malo jacu smjesu digni iglu jedan zarez(tocnije spusti) to je i meni tako kad stavim gljivu i bez gljive, s gljivom malo postopanom ide ok
maknem ide ok dok nepustim gas onda moram 2 put dat gas da primi

Navigacija

[0] Lista Poruka

[#] Slijedeća stranica

[*] Prethodna stranica

Idi na punu verziju